• Hej alla KD vänner…

  Vill tacka för förtroendet att få arbeta som Gruppledare för KD Kristdemokraterna i Alvesta. Har som mål att tillsammans med våra partikamrater föra fram KD,s politik i Alvesta kommun och framför allt få in nya unga styrelsemedlemmar som så småningom kan ta över och leda KD in i framtiden. Är mycket glad över att vi fått en ung kvinna som Partiavdelningsordförande – Jessica Johansson – och även en ung kvinna på kassörsposten – Ulrika Stark – och vi har ytterligare en ung kvinna på gång som jag kommer presentera lite senare.
  Kommer även att se till att vi i KD Alvesta fortsätter vårt fina Allianssamarbete med Moderaterna och Liberalerna i Alvesta kommun som fungerar alldeles utmärkt idag och vi skall tillsammans se till att detta fortskrider.
  Just nu är vi igång med att planera inför kommande val. Vi håller på med att spela in en film med vår Ordförande Jessica Johansson där hon presenterar viktiga frågor som berör våra kommuninvånare. Fler inspelningar är inplanerade och kommer att visas allt eftersom de är klara.
  Detta var lite försmak på vad som komma skall och Ni kan även gå in på vår nya hemsida och se och läsa mer om KD Alvesta på denna länk:
  Bo Hasselquist – Gruppledare KD Alvesta
  Gå med i KD!