• REDO…

  Så kul att äntligen få träffa partivänner från hela landet under KD-dagarna i Karlstad!
  Det som värmde mest var att känna det starka engagemang som finns på alla nivåer inom partiet för att livet ska bli lättare att leva för människor med funktionsnedsättning. Helt underbart!
  Varmt tack också till alla er som visade mig uppskattning för det arbetet som jag gör i riksdagen. Det gav massor av energi och betyder mer än ni tror – tack ❤
  På bilden nedan står det ”Redo att rädda assistansen” och det är vi verkligen. Jag skulle vilja påstå att KD är det parti som har arbetet mest konstruktivt i opposition i riksdagen för att driva regeringen framför oss. Vi har drivit fram viktiga förändringar som när de blir verklighet kan stärka rätten till assistans. Men KD är också redo att utveckla funktionshinderpolitiken i stort på nationell, regional och kommunal nivå.
  Är du KD-medlem och redo att engagera dig mer i funktionshinderfrågorna? Hör av dig till mig eller skriv en kommentar nedan så lägger jag till dig som medlem i vår interna FB-grupp där vi stöter och blöter kring de här frågorna.
  Är du inte medlem ännu? Ingen fara, det kan du fixa med ett klicka på länken:

  Nu vinner vi val tillsammans!