• Ny Ordförande KD Vellinge

  Profilbild Ordförande
  Vid Kristdemokraterna Vellinges årsmöte den 5e februari blev jag vald som ny ordförande. Först och främst är jag oerhört tacksam för förtroendet jag har fått från våra medlemmar. Det är med stor ödmjukhet och lyhördhet jag kommer att bära detta ansvar som ny ordförande i KD Vellinge.
  Mitt mål är att tillsammans med styrelsen och våra medlemmar fortsätta arbeta för ett bättre Vellinge.
  Vi har många högt uppsatta mål med medborgarna i fokus. Ett bättre Vellinge där vi lyssnar på våra medborgare, har ett öppet hjärta samt hjälper de som behöver hjälpen som mest. Detta är framför allt våra äldre och barn-och ungdomar. Vi kommer även fortsätta försöka att begränsa byggnationer för att bibehålla vår fantastiska och unika natur.
  Jag tar över ett väldigt bra underlag från tidigare styrelse och vill tacka tidigare styrelse för det goda arbete som resulterade i tre mandat i kommunfullmäktige och flera platser i nämnder och arbetsutskott. Det är med glädje jag fortsätter arbetet med en ny styrelse som är mer eniga än någonsin gällande värdegrunder och vad vi strävar mot.
  Det jag kan bidra allra mest med är min breda erfarenhet inom vård- och omsorg och framför allt äldreomsorg. Vidare är jag en social och glad människa som gillar att träffa nya människor. Jag ser verkligen framemot all medborgarkontakt och hoppas att vi kan träffa många av er och få lyssna in era åsikter och behov.
  Petra Carryson