• Ett växande KD åker på kommundagar

    Kristdemokraterna fortsätter att växa. På Gotland har medlemsantalet ökat med 40% sedan årsskiftet. Nu satsar vi framåt!

    Under helgen deltar flera personer från Kristdemokraterna på Gotland tillsammans med 1200 andra kristdemokrater i årets kommun- och regiondagar i Örebro.

    – Det är en mycket högre deltagarsiffra än tidigare och det beror dels på att vi sedan valet har många fler förtroendevalda runtom i landet och dels på att vi har väldigt många nya medlemmar som vill engagera sig. Dagarna i Örebro är oerhört viktiga för att bygga upp nätverk, få utbildning och diskutera aktuell politik, säger Sara Lidqvist, ordförande för Kristdemokraterna på Gotland.

    Fokuset är det stundande EP-valet och Kristdemokraternas två toppkandidater Sara Skyttedal och David Lega kommer att hålla tal. Det kommer också att ges tid för seminarier inom olika kommun- och regionpolitiska frågor som våra lokala politiker jobbar med i sin vardag. Dagarna inleds på fredag förmiddag med tal av partiledare Ebba Busch Thor.