Några minuter med Grym Sara Westberger

Grym Sara är engagerad i Kristdemokraterna på Gotland. Här berättar hon om varför och vilka frågor som ligger henne varmast om hjärtat.

Några minuter med Ola Björkqvist

Ola är engagerad i Kristdemokraterna på Gotland. Här berättar han om varför och vilka frågor som ligger honom varmast om hjärtat.

VI ÅTERUPPRÄTTAR VÄLFÄRDSLÖFTET

Du ska kunna lita på Sverige. Alltid!

  • Människan före systemet
  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi
  • Trygghet för alla

Några minuter med Linnéa Högberg

Linnéa är engagerad i Kristdemokraterna på Gotland. Här berättar hon om varför och vilka frågor som ligger henne varmast om hjärtat.

KD om skolan och Gotlands utveckling

KD Gotlands ordförande Sara Lidqvist ger besked.

Aktuellt

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle, där friheten att forma sitt eget liv, går hand i hand med ansvaret för varje medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska lämnas efter och ingen ska hållas tillbaka!

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch
  • Partiledare, KD