Håkan Johansson (KD)

Välkommen till min blogg. Jag skriver om lite av varje som händer i mitt liv, men mest handlar det om:

  • Musik
  • Teknik
  • Politik
Kryssa Håkan Johansson (KD) - 2 i Kommunvalet och 4 i Regionvalet. (Foto: Rickard L Eriksson)

Välkommen till min blogg

Håkan Johansson - en ofullkomlig idédriven realist

Håkan Johansson (KD): Jag är gruppledare för Kristdemokraterna i Värnamo kommun och representerar partiet i Kommunfullmäktige och Kommunstyrelsen. Vidare är jag 1 vice ordförande i Tekniska utskottet. Sedan april 2020 är jag även ersättare i Regionfullmäktige i Region Jönköpings län. Under Mina tre ord kan du läsa mer om mig och grunden för mitt politiska engagemang.

Mina tre ord

Vill du också vara med och påverka?

Hos Kristdemokraterna får du en möjlighet att arbeta för det du tror på och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Värnamo i världen

Människovärde och miljö är de politikområden som är viktigast för mig. Därför har globala överlevnadsfrågor som rättvisa, fred, solidaritet och mänskliga rättigheter alltid legat närmast mitt hjärta.
Vidare är jag intresserad av ideologi och idédebatt. Det är viktigt att kunna sätta in de politiska sakfrågorna i ett större sammanhang.
Om vi bygger rätt i kommun och region så påverkar det världen till det bättre. På samma sätt är det som är bra för världen också bra för Värnamo.
#kryssahåkan

  • Håkan Johansson
  • Kommun- och regionpolitiker (KD)