Detta vill Kristdemokraterna i Värnamo kommun

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Kom och var med

Vill du också vara med och påverka?

Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Kristdemokraterna Värnamo på sociala medier: KDVarnamo

KD vill öppna tingsrätt i Värnamo - lades ner för flera år sedan. https://t.co/jPqfWvmRa5:

Värnamo får en ny tingsrätt om Kristdemokraterna får makten. @GunnarCrona, Värnamo, ser nya möjligheter till ett breddat näringsliv och bättre miljö om förslaget blir verklighet. https://t.co/qfZhq34m7Z

Nästan nio av tio i fastboende hushåll i Värnamo kommun har tillgång till bredband via fiber. Därmed hamnar Värnamo på sjätte plats bland landets mest bredbandstäta kommuner. Målet är att ha hundra procents täckning 2020.
https://t.co/8JDm5qLEiI

Med höghastighetsjärnvägarna kan Värnamo nå visionen om att växa till 40000 invånare ännu tidigare än 2035. Det skapar arbetstillfällen, men även möjligheter att arbetspendla så att företagen får ökade möjligheter att rekrytera ny arbetskraft. #kd2018

Hämta fler...

Facebook

ons Apr 25th, 2018

Kristdemokraterna Värnamo

Fråga om vår budget i morgon klockan 13.Imorgon kl. 13:00 vi ha en livesändning här på Facebook! Då kommer Jakob Forssmed att svara på dina frågor om Kristdemokraternas budget. Skriv dina frågor här i kommentarsfältet eller direkt i livesändningen imorgon kl. 13:00. ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

sön Apr 15th, 2018

Kristdemokraterna Värnamo

Nästan nio av tio i fastboende hushåll i Värnamo kommun har tillgång till bredband via fiber. Därmed hamnar Värnamo på sjätte plats bland landets mest bredbandstäta kommuner. Målet är att ha hundra procents täckning 2020.
www.varnamo.se/trafik-och-infrastruktur/nyheter-trafik-och-infrastruktur/nyheter-trafik-och-infra...
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

lör Apr 14th, 2018

Kristdemokraterna Värnamo

Spännande partiledarutfrågning i Jönköping i onsdags!Vilken kväll i Jönköping! Fantastiskt att se människor förboka bord och köa för ett politiskt möte. Tack alla som kom ikväll! Tack för era frågor och ert engagemang för ett Sverige man kan lita på! ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

tor Apr 12th, 2018

Kristdemokraterna Värnamo

- Kristdemokraterna ger klart besked om höghastighetsjärnvägarna. Nu hoppas vi bara att fler partier hakar på.

– Med höghastighetsjärnvägarna kan Värnamo nå visionen om att växa till 40000 invånare ännu tidigare än 2035. Det skapar arbetstillfällen, men även möjligheter att arbetspendla så att företagen får ökade möjligheter att rekrytera ny arbetskraft.

– Detta är en mycket viktig satsning för miljön. Värnamo kommun har lovat att medfinansiera järnvägssatsningen med att bland annat bygga 1 770 nya bostäder.
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
  • Följ oss på sociala medier: