Kristdemokrater del av folkfest

Det är nu slutspurt i EU-valrörelsen och vi kristdemokrater var förstås på plats på Sävsjö torg för att prata med folk och dela ut material när det under fredagen var mycket folk där för att inviga en sommargata med mera. Under eftermiddagen var vi sedan i Rörvik där vi fanns utanför affären och nya restaurangen Lieblingsplatz. En rolig dag med många fina samtal och möten med människor i vår kommun!


Civilminstern på trevligt besök

Vi har haft besök av civil- och digitaliseringsminister, Erik Slottner. Han kom till oss med krösatåget och vi började besöket med en god lunch på Lilla Caféet. Det blev samtal med företrädare för PRO och SPF och med kommunledningen. I samtalen var digitalisering ett stort ämne men det lyftes också frågor som arbete mot bedrägerier mot äldre och behovet av ett långtgående kommunal utjämningssystem för fortsatt lika välfärd i hela Sverige.


Ella i topp till EU-val

EU-Valkampanjen pågår och vi har varit på Vrigstad marknad, Sävsjö torg och i Stockaryd. Under fredagen hade vi i Sävsjö besök av en av våra två toppkandidater i EU-valet, Ella Kardemark. När vi var i Stockaryd var Maggan Svensson med och sålde väskor till förmån för Carryalifebag! På fotot ett trevligt möte mellan PRO:s ordförande Kjell Wegeborn och Ella Kardemark. Har du frågor om EU valet så ta gärna kontakt med oss!