Årsmöte ställde om till Andreas och Anton

När Kristdemokraternas partiavdelning har årsmöte är det av tradition en kväll med intressanta tal och det bjuds alltid på något gott att äta. Detta pandemiår är allt annorlunda och det var inte möjligt att träffas och lägga upp årsmötet på vanligt sätt.  I det kreativa gäng som finns i kristdemokraternas lokala ledning så var det förstås så att man ”ställer inte in utan ställer om”. Årsmötet genomfördes därför i år via den digitala videotjänsten Zoom.

Inbokad talare var Roland Utbult men han fick alldeles innan mötet avboka sin närvaro på grund av en skada han ådragit sig vid en fritidsaktivitet. Talare blev istället Anton Axelsson som informerade från partidistriktet och Andreas Carlsson som är partiets gruppledare i riksdagen. Andreas gav en inblick i aktuella politiska frågor och förslag. Kvällens fika var ordnat av trevliga Smörblommans café i Stockaryd. Goda frallor och smarriga vaniljhjärtan hade packats i papperspåsar. Dessa fördelades sedan ut till alla som anmält sig till årsmötet. Fikat genomfördes i mindre grupper genom att  deltagarna delades ut i så kallade ”Break out rooms”. Uppskattat, trevligt och gemytligt!

Årsmötet gav partiavdelningens unga duktiga ordförande Benjamin Petersson förnyat förtroende. Valet närmar sig och Erika Mallander valdes till val- och kampanjledare.


Extra årsmöte den 19 april


Läs mer

Johanna är ny i partidistriktsstyrelsen


Läs mer

Vi kan inte leva av bredband …..


Läs mer

Kronprinsesspar i kommunalrådsmöte


Läs mer

Landsbygden kan ha kollektivtrafik


Läs mer

Uppmanad skärpning blev uppskattad


Läs mer

Välkommen till årsmöte 2021


Läs mer

Vitsippa med sikte på nytt år


Läs mer

Tack, hopp och omtanke i julhälsning


Läs mer

Följ oss på Instagram!


Läs mer