Therese nytt kommunalråd

Från årsskiftet är Therese Petersson (KD) ny ordförande för kommunstyrelsen och nytt kommunalråd. Samtidigt lämnar Stefan Gustafsson (KD) uppdraget efter att ha haft det i drygt 22 år. I höstens kommunval var Therese Petersson kristdemokraternas kommunalrådskandidat och hon blev den politiker som fick mest personkryss. Vid kommunfullmäktige i november utsågs Therese formellt att tillträda uppdraget från årsskiftet. Mer information finns på följande länk:

– Det är ett hedersuppdrag och jag är väldigt förväntansfull men samtidigt ödmjuk inför att nu få axla det nya ansvaret som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande. Jag vill fortsätta arbetet med att skapa goda relationer mellan människor. Jag vill jobba för att vår kommun ska kännas trygg och ha ett bra företagsklimat, säger Therese.

Stefan Gustafsson blev under hösten vald till kommunfullmäktiges ordförande och har därmed numera ett mer övergripande ansvar.

– Det är en stor förmån att få jobba i en kommun med så många fantastiska medarbetare och jag vill säga ett stort TACK till alla dessa. Jag är också tacksam för det goda samarbetet med företag, föreningar och kyrkor. Det vi gör TILLSAMMANS betyder mycket för många! Jag är glad att Therese ersätter mig som kommunstyrelsens ordförande. Hon har de egenskaper som behövs för uppdraget. Therese är kunnig och drivande med ett stort hjärta för hela Sävsjö kommun, säger Stefan.

Kontaktuppgifter till Therese Pettersson är:
Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Mejl: therese.petersson@savsjo.se
Mobil: 073-568 45 10


Strategier för politiska prioriteringar


Läs mer

Maria Larsson uppmuntrade på årsmöte


Läs mer

Självklart har Sävsjö en framtid


Läs mer

Maria Larsson kommer till årsmöte


Läs mer

Mer frihet och stöd i familjepolitik


Läs mer

Med en vitsippa önskar vi en God Jul!


Läs mer

Inspiration inför EU-val


Läs mer

Familjen i fokus på rikstinget


Läs mer

Bästa förutsättningar för MC-utbildning


Läs mer

Insändare om familj och värderingar


Läs mer