• Seglarkurs på Edsviken

  Sollentuna har ett rikt föreningsliv som också ser till att ungdomar i kommunen har kul aktiviteter så här på sommarlovet.

  Edsvikens segelsällskaps jollesektion tillhör de aktiva som har seglarkurser i Edsviken.

  Och så har en hel del ungdomar fått sommarjobb tack vare att kommunen gick in och subventionerade kostnader som arbetsgivaren har för att anställa en ungdom. Vi kristdemokrater kommer med all sannolikhet att jobba vidare med hur vi ska bli bättre på att lotsa in ungdomar i arbetslivet.

  Vi kommer vidare att jobba nära föreningsliv och övriga civilsamhället för att ge ungdomar i Sollentuna en trygg och skön uppväxt. Som kommun är vi mycket beroende av att civilsamhället engagerar sig för ungdomars uppväxtvillkor.

  Vi kristdemokrater har tagit det som ett särskilt fokus under de kommande åren att jobba med ungdomars uppväxtvillkor. Det kan handla om allt från en bra skola, till att stödja familjer och till att se till att kommunen är trygg och säker för ungdomar. Där ingår det brottsförebyggande och drogförebyggande arbetet som en viktig del.

  Det är kul att se att det finns en hel del aktiviteter kring vår del av Edsviken. De fina grässtränderna längs Strandvägen, de härliga klipporna på Landsnorasidan och den fina parkmiljön.

  Nu vill vi ha din hjälp att utveckla området.

  Kontakta gärna mig, Magnus Ramstrand, gruppledare för Kristdemokraterna i Sollentuna med synpunkter på magnus@ramstrand.eu eller magnus.ramstrand@sollentuna.se