• Engagera dig inför valet

    Det är mycket som behöver fixas i politiken just nu. Den nuvarande regeringen klarar det inte. Och inför att vi tar över makten behöver vi bli fler som kan fixa sådant som är trasigt. Har du knutit näven i fickan, muttrat för dig själv? Klagat på politik som borde fixas. Gör det själv. Gå med i KD.

    KD, tänker kanske du, lätt skeptisk. Tänk om. Inget parti har växt med så många medlemmar som KD gjort sedan det förra valet. Inget annat parti har en sådan intressant blandning av gedigen erfarenhet och nytt blod. Hos oss får många utrymme att växa.
    Man behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat. Däremot är det viktigt att tro på tydliga principer. Vi har tagit det bästa ur mångtusenåriga värderingar till vår grund. Vi samtalar med alla för att genomföra vår politik. Vi är ett frihetligt parti som vill ha rimliga skatter och undvika slöseri med skattemedel. Vi rev åsiktskorridoren, våra gräsrötter avskaffade DÖ, vi har försökt fälla regeringen, vi har tvingat två ministrar att avgå. Vi har suttit stabilt i alla borgerliga regeringar sedan vi kom in i riksdagen 1991. Man vet var man har oss. På köpet får man ett parti som vågar sätta mjuka värden först. En tydlig kriminalpolitik och en vård som fungerar. Vi prioriterar det som är viktigast och lägger det som är mindre viktigt åt sidan.
    Vill du lära dig mer om oss? Börja med att följa oss på Facebook.

    Vill du ta tag i det som behöver göras? Vi behöver fler som Du.