Tack! Tillsammans gjorde vi det!

Tack för alla röster och för förtroendet. Nu fortsätter vi tillsammans att forma ett Örebro där friheten att forma sitt liv går hand i hand med ansvaret för våra medmänniskor.

KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Tack!

Tack för alla röster och för förtroendet. Nu fortsätter vi tillsammans att forma ett Örebro där friheten att forma sitt liv går hand i hand med ansvaret för våra medmänniskor.

Hör av dig när som helst under mandatperioden om du har frågor eller idéer.

Vill du ta steget fullt ut och gå med i KD som medlem. Då kan du ta politiska uppdrag och fördjupa dig mer i det politiska arbetet.

Läs mer och bli medlem här: kristdemokraterna.se/engagera-dig/bli-medlem/ Blir du medlem kommer någon från vår lokalavdelning i Örebro kontakta dig så får du mer information.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kristdemokraterna i Örebro
View on Facebook

2 weeks ago

Kristdemokraterna i Örebro

Kom ihåg att rösta idag. Och rösta förstås på Kristdemokraterna!

Ebba Busch Thor
Stort tack till alla er som hejat, peppat och stöttat den här valrörelsen! Ni är fantastiska!

Nu är vi på valrörelsens sista dag. Imorgon är det valdagen och den absolut sista chansen att rösta.

Jag hoppas att just du vill rösta på KD. En röst på KD är en röst på förändring. Vården, äldreomsorgen och tryggheten är vår prioritering. För du ska kunna lita på Sverige.
... See MoreSee Less

View on Facebook

AFTONBLADET: EBBA BUSCH THOR VANN SLUTDEBATTEN

KD går framåt i mätning efter mätning. Ebba Busch Thors förtroendesiffror har ökat i rekordfart och hon har vunnit flera debatter. Nu senast är det Sveriges största nyhetssajt Aftonbladet som utsett Ebba Busch Thor till vinnare i SVT:s slutdebatt.

Förstås väldigt roligt att fler gillar Ebba och upptäcker vår politik. Och kom ihåg - rösta på KD imorgon! 🙂

www.aftonbladet.se/nyheter/a/4de3oG/bjorklund-busch-thor-och-kristersson-vann-debatten
... See MoreSee Less

View on Facebook

Missa inte kvällens debatt på SVT. Ebba presenterar Sveriges bästa politik med fokus på vård, omsorg och trygghet. Garanterat bra teve! 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

+8% EBBA BUSCH THOR KLÄTTRAR SNABBT MOT TOPPEN

På en vecka har Ebba gått från plats fyra till plats två i Aftonbladet Inizios mätning. Med den takten kan hon mycket väl vara den partiledare som har mest förtroende på valdagen. Och det bör innebära ett rekordhögt stöd i valet.

Vi tackar våra gamla och nya sympatisörer från botten av våra hjärtan. Vi är er innerligt tacksamma för det viktiga stöd vi får under valrörelsen.

Vi är inte bittra för att vår statsministerkandidat har högre stöd, så här långt. Övriga alliansledare på plats tre och fyra. Alla Alliansens partiledare är alltså populärare än de rödgrönas.

1. Ulf Kristersson (M) 41 procent Oförändrat
2. Ebba Bush Thor (KD) 37 procent + 8 %
3. Jan Björklund (L) 37 procent + 6 %
4. Annie Lööf (C) 36 procent + 2 %
5. Stefan Löfven (S) 35 procent Oförändrat
6. Jonas Sjöstedt (V) 34 procent - 4 %
7. Jimmie Åkesson (SD) 29 procent - 3 %
8. Isabella Lövin (MP) 17 procent - 1 %
9. Gustav Fridolin (MP) 16 procent - 1 %

LÄS HELA ARTIKELN HÄR:
www.aftonbladet.se/a/BJK359
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kristdemokraterna i Örebro

Folkfest på Stortorget när Ebba och Lars var på besök. Mycket folk, trevlig stämning och Sveriges bästa politik. 🙂 Kom ihåg att rösta på söndag och rösta förstås på Kristdemokraterna! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kristdemokraterna i Örebro

Chans att följa Ebba live från Stortorget i Örebro. Garanterat bra politik! 🙂

www.facebook.com/430535663641398/videos/247152676142966/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lars Adaktusson och Ebba Busch Thor på Stortorget nu. Skynda hit, du hinner lyssna på bra politik! 🙂 #kdmottoppnotering ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: