VÄLKOMMEN

Välkommen till Kristdemokraterna i Linköping. Vi hoppas att du vill göra Linköping till en bättre kommun tillsammans med oss. Bli medlem redan idag!

VÅR POLITIK

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

VI TROR PÅ LINKÖPING

Med drygt 165.000 invånare är Linköping Sveriges femte största kommun. Vi kristdemokrater strävar efter att Linköping ska vara Sveriges bästa kommun att leva i.

Vill du också vara med och påverka!

BLI MEDLEM!

Värderingar att lita på!

Bakom långa vårdköer, bristen på äldreboende och statistik om ouppklarade brott finns människor. Människor som blir sjukare för att de inte får vård i tid. Äldre som tvingas bo kvar hemma i otrygghet och ensamhet. Brottsutsatta som tappar tron på samhället när polisen inte lyckas lösa brotten. Detta är inte hela verkligheten. Det finns mycket som är bra i Sverige, det ska vi påminna varandra om och vara rädda om, men det som brister får politiken inte blunda för.

Nu krävs det goda värderingar som sätter människovärdet främst och politiker som vill och vågar prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, äldrefrågorna och tryggheten är de viktigaste frågorna för oss. Vi lovar inte allt till alla men vi håller vad vi lovar.

  • Ebba Busch
  • Partiledare KD