Camilla Danielsson årets Vitsippspristagare

Camilla Danielsson i Rörvik blev årets mottagare av Vitsippspriset! Den insats som hon gör för barn och kvinnor som kommer från andra länder är något utöver det vanliga. Vid prisutdelning var det sommarfest hemma i familjens trädgård. På bilden syns Camilla tillsammans med barnen och Stefan, Anna-Karin, Anders och Fredrik, från Kristdemokraterna. Vitsippspriset består av diplom, ett handmålat glasfat och en prischeck på ettusen kronor. Läs hela motiveringen på denna länk:

Vitsippspriset 2017 tilldelas Camilla Danielsson med följande motivering:

Genom sitt stora engagemang för nysvenska barn är Camilla Danielsson i Rörvik en värdig mottagare för årets Vitsippspris!

I sitt arbete i förskoleklass och på fritidshem i Rörvik visar Camilla ett stort hjärta för att alla barn ska bli sedda och bli inkluderade i skolans verksamhet. På sin fritid besöker Camilla ofta nysvenska familjer och ställer ideellt upp med olika insatser som behövs. Det kan handla om att följa med en gravid kvinna till barnmorska eller förlossning. Hon har också gjort det möjligt för många barn, som har en annan bakgrund, att komma med till kyrkan för att där få uppleva glädje och gemenskap med andra barn.

Camilla Danielsson fixar praktiska saker och ordnar exempelvis barnvagnar, kläder och annan utrustning som behövs till alla bebisar. En gång i månaden åker hon runt i Rörvik och hämtar upp barn för att sedan aktivera och leka med dem i sporthallen.

Camilla Danielsson är en verklig eldsjäl som i det tysta gör en viktig insats för barn som kommer från andra länder! Kristdemokraterna i Sävsjö kommun har därför, enligt ovanstående motivering, beslutat att tilldela 2017 års Vitsippspris till Camilla Danielsson. En betydelsefull drivkraft för integration i Sävsjö kommun!

Läs mer om utnämningen på denna länk http://savsjo.blogspot.se/2017/06/grattis-camilla-till-vitsippspriset.html

På denna länk kan du se alla tidigare som fått vitsippspriset: http://wp.kristdemokraterna.se/savsjo/vitsippspriset/vitsippspristagare/


Hur når man 31,32% i ett kommunval?


Läs mer

Therese nu vald till kommunalråd


Läs mer

Bra med kd-ministrar i ny regering


Läs mer

Kd fortsätter styra kommunen


Läs mer

Rebecca vinnare av cykel


Läs mer

31,4 procent bäst någonsin! Tack för förtroendet!


Läs mer

Utökad budget till elever i behov av särskilt stöd


Läs mer

Bemötande av falsk information från M


Läs mer

Upprusta RV30 istället för att sänka hastigheten


Läs mer

Attraktivt arbete och god kvalitet i äldreomsorg


Läs mer