Camilla Danielsson årets Vitsippspristagare

Camilla Danielsson i Rörvik blev årets mottagare av Vitsippspriset! Den insats som hon gör för barn och kvinnor som kommer från andra länder är något utöver det vanliga. Vid prisutdelning var det sommarfest hemma i familjens trädgård. På bilden syns Camilla tillsammans med barnen och Stefan, Anna-Karin, Anders och Fredrik, från Kristdemokraterna. Vitsippspriset består av diplom, ett handmålat glasfat och en prischeck på ettusen kronor. Läs hela motiveringen på denna länk:

Vitsippspriset 2017 tilldelas Camilla Danielsson med följande motivering:

Genom sitt stora engagemang för nysvenska barn är Camilla Danielsson i Rörvik en värdig mottagare för årets Vitsippspris!

I sitt arbete i förskoleklass och på fritidshem i Rörvik visar Camilla ett stort hjärta för att alla barn ska bli sedda och bli inkluderade i skolans verksamhet. På sin fritid besöker Camilla ofta nysvenska familjer och ställer ideellt upp med olika insatser som behövs. Det kan handla om att följa med en gravid kvinna till barnmorska eller förlossning. Hon har också gjort det möjligt för många barn, som har en annan bakgrund, att komma med till kyrkan för att där få uppleva glädje och gemenskap med andra barn.

Camilla Danielsson fixar praktiska saker och ordnar exempelvis barnvagnar, kläder och annan utrustning som behövs till alla bebisar. En gång i månaden åker hon runt i Rörvik och hämtar upp barn för att sedan aktivera och leka med dem i sporthallen.

Camilla Danielsson är en verklig eldsjäl som i det tysta gör en viktig insats för barn som kommer från andra länder! Kristdemokraterna i Sävsjö kommun har därför, enligt ovanstående motivering, beslutat att tilldela 2017 års Vitsippspris till Camilla Danielsson. En betydelsefull drivkraft för integration i Sävsjö kommun!

Läs mer om utnämningen på denna länk http://savsjo.blogspot.se/2017/06/grattis-camilla-till-vitsippspriset.html

På denna länk kan du se alla tidigare som fått vitsippspriset: http://wp.kristdemokraterna.se/savsjo/vitsippspriset/vitsippspristagare/


Glädje över Rörviks nya skola


Läs mer

Margareta har fått årets vitsippspris!


Läs mer

Per Danielsson agerar mot psykisk ohälsa


Läs mer

Vitsippa med sommarhälsning


Läs mer

Starkt med enighet om budget


Läs mer

Region och kommundagar inspirerade


Läs mer

Aleholm nu certifierat som Teknikcollege


Läs mer

Sävsjöpositiv partidistriktsstämma


Läs mer

Fullmäktige med många debattinlägg


Läs mer

Kom med på årsmötesfest


Läs mer