Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/kristdemokraterna-i-stockholms-stadshus-soeker-tre-nya-medarbetare-2767144

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Nu införs smarta lås inom äldreomsorgen i Stockholms stad. Genom att storsatsa på digitala lösningar kan vi möta framtidens stora demografiska utmaningar #Slottner #08pol #sthlmpol https://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/nu-infoers-smarta-laas-i-stockholms-stads-aeldreomsorg-2934517

Efter ett intensivt arbete med att ansöka om nya förordningsområden är det nu glädjande att kunna meddela att stadens ordningsvakter får verka i alla Stockholms 14 stadsdelsområden! Ett stort steg för tryggheten i vår huvudstad! 😃 #08pol #svpol

Förra veckan fattade vi beslut om att bevilja medel för en satsning på ljud- och ljuslarm på förskolegårdar i Hässelby-Vällingby för att störa bort ungdomsgäng som uppehåller sig på gårdarna kvällstid. Läs mer 👉🏼 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pLmex6/ljudlarm-ska-stoppa-knarket-vid-forskolor #08pol

Load More...

Socialdemokraterna lanserar idag ett räddningspaket för vården i Region Stockholm. Det är ett populistiskt tilltag. Region Stockholm behöver inte räddas.

I budgeten som den Blågröna Koalitionen lägger fram görs inga besparingar på vården. Tvärtom får vården ökade resurser. Primärvården, den närmsta vården, stärks. Omställningen till Framtidens hälso- och sjukvård leder till att mer vård flyttas ut från akutsjukhusen och ges nära patienterna. Karolinska universitetssjukhuset får ett avancerat uppdrag att erbjuda högspecialiserad vård.

Den resa vården nu gör är nödvändig. Vården kommer bli närmare, bli mer tillgänglig och av ännu högre kvalitet. Utan en sund ekonomisk hushållning kan ingen välfärd produceras.

Region Stockholm har utmaningar – precis som alla andra regioner. Stockholm är den bäst skötta regionen i hela Sverige. Vi har den bästa vården, de kortaste köerna och den bästa tillgängligheten.

Socialdemokraternas räddningspaket låter fint men är bara varmluft. När Socialdemokrater styr ökar alltid köer i vården. När Socialdemokrater styr minskar alltid patientens egenmakt och frihet. När Socialdemokrater styr behöver vården alltid räddas.

Visst behöver Stockholm räddas: räddas från Socialdemokraterna.

Ella Bohlin,(Kd), regionråd Stockholm
... See MoreSee Less

View on Facebook

LÖFVEN HAR INTE SETT POLISBRISTEN

Sverige är ett bra land att leva i, men problemen hopar sig. Antalet skjutningar med dödlig utgång har mer än fördubblats de senaste åren. Vi behöver fler poliser, men regeringen är inte i närheten av att lösa polisbristen. Vem vågar lita på ett samhälle där det inte finns poliser när man behöver dem?

Med kristdemokrater istället för socialdemokrater i regeringen skulle fler poliser utbildas. De som slutat skulle lockas tillbaka. Pensionerade utredare skulle få en rejäl lönehöjning för att börja jobba igen. Polisyrket skulle göras attraktivare genom höjda löner. Vi föreslår också högre straff, förebyggande sociala insatser och ett starkare rättsväsende.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

KD ökar i undersökning efter undersökning. Nu 7,8 i SVD/Sifo. Räkna aldrig ut KD. ... See MoreSee Less

View on Facebook

KD ÖKAR EN PROCENTENHET I DEMOSKOP!

KD ökar en procentenhet i Aftonbladet/Demoskops mätning i november månad. Under en mätperiod där mycket fokus hamnat på vårt riksting och på vård- och trygghetsfrågor.

Gå med i KD du också och jobba för ett Sverige att lita på.
KD.nu/blimedlem

Läs hela undersökningen här:
www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/e8Rp6g/historisk-matning-nu-ar-sd-storst-i-sverige
... See MoreSee Less

View on Facebook

GRATTIS ELLA BOHLIN TILL FLEST RÖSTER!
Ella fick 92 % av Rikstingets röster till partistyrelsen
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kristdemokraterna Stockholm

Nu räddar vi liv! ... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: