Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/kristdemokraterna-i-stockholms-stadshus-soeker-tre-nya-medarbetare-2767144

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Färre ska försörja fler. Hur hanterar vi den demografiska utmaningen inom äldreomsorgen? Se min medverkan i SVT Nyheter Stockholm idag!

Våra trygghetsinvesteringar i Hägersten-Liljeholmen och Älvsjö uppmärksammas i mitt i Söderort idag. Läs mer på: https://mitti.se/nyheter/volleybollplan-belysning-tryggheten/?omrade=liljeholmenalvsjo&view=app

Läs idag i Stockholm Direkt om våra trygghetsinvesteringar i ljudlarm på förskolor: https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nu-ska-fler-forskolor-i-jarva-fa-ljudlarm/reptao!vv2wRmo1C@F8WPXt0M5ww/

Load More...

Trevlig helg!... MEN! Vad har Stefan Löfven och Magdalena Andersson gjort med vårt land?!

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

RÅN MOT BARN ÖKAR LAVINARTAT

Man vill bara gråta. En ökning med 31% på bara ett år. Nära 2500 barn har rånats förra året. Ofta av andra barn och unga kan man anta. Det finns ett mörkertal också. Både brottslingen och brottsoffret är ett misslyckande för samhället.

Dom såg det väl inte komma, Löfvens. Men vi var många som sett tecknen tidigt.

Alla vet att om man ska sopa en trappa börjar man uppifrån. Vi måste byta ut regeringen Löfven. Inga fler decemberöverenskommelser, inga Januariöverenskommelser och framförallt ingen februariöverenskommelse efter nästa val.

Vill du ha en borgerlig regering - gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

”HAN ÄR INTE LÄMPLIG SOM STATSMINISTER”

KD-ledaren Ebba Busch Thor är beredd att rikta ett misstroende mot Stefan Löfven för att tvinga regeringen att avgå. Men för att fälla regeringen krävs även att Vänsterpartiet backar upp misstroendet, vid sidan om KD, M och SD.

Stöd KD, bli medlem:
KD.nu/blimedlem

Stöd KD:s valfond:
KD.nu/gava
... See MoreSee Less

View on Facebook

Januariöverenskommelsen har låst Sveriges förmåga att lösa nya problem. Se Ebba ställa januaripartierna till svars i riksdagens partiledardebatt onsdag 15 januari klockan 09.00 i SVT2. ... See MoreSee Less

View on Facebook

STOCKHOLMSPOLITIKERN CAMILLA BRODIN TRÄDER IN SOM GRUPPLEDARE I RIKSDAGEN

Camilla Brodin, ordförande för KD i Stockholms län och riksdagsledamot går under några månader in som gruppledare för KD i riksdagen. Camilla är också energipolitisk talesperson och sätter fokus på viktiga framtidsfrågor inom klimat och miljö - nämligen svensk energiproduktion; inte minst kärnkraft, effektproblematik och kapacitetsbrist. Att köra våra reaktorer längre är både lönsamt och klimatsmart, menar Camilla Brodin och KD.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Kristdemokraterna Stockholm

Tidigt i onsdags morse omkom 176 människor när det flygplan de färdades i skjutits ner strax efter starten från Teherans internationella flygplats. Ombord på planet fanns 17 personer hemmahörande i Sverige.

Våra tankar går till föräldrar, syskon och närstående som mist en älskad; en dotter eller son, en mamma eller pappa, vän eller släkting.

De allra flesta reagerar med sorg och bestörtning. Det är den naturliga reaktionen. Men för en liten klick blev nyheten om svenskarna som dött istället ett tillfälle att diskutera offrens svenskhet – eller brist på svenskhet - i sociala medier. Som om de omkomnas juridiska status i Sverige skulle ha någon som helst betydelse för omfattningen på tragedin. Det är osmakligt, rent ut sagt vidrigt.

Det finns en tid och en plats för integrationsdiskussioner. Det är inte när ett plan störtar och människor mister livet. Människovärdet – det unika värde som varje människa har – det är absolut och kan inte relativiseras. Det gäller oavsett om du bott i Sverige sedan generationer eller om du aldrig satt din fot ens i närheten av ett Ikea-varuhus. Alla är inte svenskar. Men vi är alla någons barn. Någon mamma eller morfar.
... See MoreSee Less

View on Facebook

EBBA TOPPAR FÖRTROENDELIGAN

KD:s Ebba Busch Thor toppar partiledarnas förtroendeliga visar Expressen/Sifo:s januarimätning.

Stöd Ebba. Gå med i KD. Vi behöver fler som dig: KD.nu/blimedlem

Ebba Busch Thor, 36 procent, 0
Jonas Sjöstedt, 32 procent, +5
Jimmie Åkesson, 31 procent, -1
Ulf Kristersson, 30 procent, +1
Annie Lööf, 28 procent, +2
Stefan Löfven, 26 procent, 0
Nyamko Sabuni, 12 procent, +1
Isabella Lövin, 11 procent, +1
Per Bolund, 8 procent, +1
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Kristdemokraterna Stockholm

Kristdemokraterna Stockholms omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: