Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol https://t.co/lUxNZ13Q1r

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Mycket allvarligt att Gbg inte får anställa ordningsvakter. Vi har goda erfarenheter av ordningsvakter i Sthlm och avslaget visar än en gång på nödvändigheten av en ny lagstiftning. Kommunerna måste själva få avgöra antal samt var och när de ska arbeta #svpol #sthlmpol #08pol

Äldre- och trygghetsborgarråd @ErikSlottner tillsammans med Kristdemokraternas partiledare @BuschEbba under lördagens prideparad i Stockholm! 🌈 #Pride2019

Dags för @stockholmpride! Unionens @MarinaAaman är på plats och träffade @ErikSlottner för samtal om vad politiken kan göra för att göra arbetslivet bättre för hbtq-personer.

Load More...

"När jag stod här för ett år sedan lovade jag att en röst på Kristdemokraterna var en röst på en ny regering. Och om chansen fanns att avsätta Stefan Löfven så skulle vi inte börja darra på valnatten.

Tyvärr var två av mina forna alliansvänner svagare i köttet. Innan valet lovade de ett nytt ledarskap för Sverige. Men de valde till sist den statsminister som hösten 2015 lät Sverige stå ledarlöst."

Ebba Busch Thor (KD), Almedalen 2019

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

FÖRSTATLIGAD SJUKVÅRD - VILKA LÄRDOMAR GER VÅRA TRE NORDISKA LÄNDER?

VÄLKOMMEN TILL VÅRT ALMEDALSSEMINARIUM!
LÖRDAG 6 JULI kl 13:00-14:30

I Sverige hörs nu allt fler röster att sjukvården behöver centraliseras. Detta seminarium lyfter erfarenheter från hur sjukvården organiseras i Danmark, Norge och i Finland. Exempel på framgångsrikt genomförda förändringar lyfts och fall där omstrukturering inte fungerat eller fått oväntat resultat. Hälso- och sjukvården styrs olika i de nordiska länderna.

Både Norge och Danmark har sett stora omorganiseringar av hälso- och sjukvården med goda resultat. I Finland slutade det senaste försöket med vårdreform till att regeringen föll. Här i Sverige hörs nu allt fler röster att sjukvården behöver centraliseras. högst förtroende i sjukvårdsfrågor, av alla Svenska partier, har Kristdemokraterna.

Som ett led i att utveckla såväl vården som att driva sjukvårdsdebatten bjuder Kristdemokraterna i Region Stockholm på KD:S dag in till ett nordiskt hälso- och sjukvårdsseminarium på temat förstatligande av sjukvården med en utblick till de andra nordiska länderna.

Frågor som kommer lyftas är:
goda exempel på organisationsformer; hur reformer av respektive lands sjukvårdsorganisation sett ut; lärdomar från Finland, Danmark och Norge som Sverige kan ta del av; önskemål inför framtiden.

Medverkande:
Ella Bohlin, Vårdutvecklingsregionråd, Kristdemokraterna Region Stockholm
Jes Søgaard, Professor i Hälsoekonomi vid Syddansk Universitet, Danmark
Mats Brommels, MD PhD, Professor i medicinsk ledningskunskap, Finland
Ingelin Noresjø, Fylkesråd Nordland, vice partiledare KrF, Norge
... See MoreSee Less

View on Facebook

VI ÖNSKAR ER EN FIN NATIONALDAG! ... See MoreSee Less

View on Facebook

KRISTDEMOKRATERNA GÅR STABILT UPPÅT OCH FICK I DAG REKORDSIFFRAN 13 %

I dag kom den högsta noteringen i SCB som KD hittills fått. Vi får 13 % i nya partisympatiundersökningen som ska visa vad vi skulle få om det vore val i dag. Det här är den bästa mätningen av alla opinionsundersökningar sedan januari år 2000. KD är därmed Sveriges fjärde största parti.

Vill du också vara med och påverka vårt samhälle? Gå med i KD i dag!
Bli medlem här: kd.nu/blimedlem

Läs om mätningen här:
www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokning...
... See MoreSee Less

View on Facebook

NYINVIGNING DANDERYDS VÅRDCENTRAL

Igår besökte Margaretha Åkerberg (KD), ordförande i Regionens kompetensförsörjningsråd, Danderyds vårdcentral och överlämnade en blomma till personalen. Danderyds vårdcentral har nu bytt namn och i och med namnbytet anordnade man även ett öppet hus för medborgare, patienter och förtroendevalda.

På vårdcentralen samlas flera verksamheter under ett tak vilket både innebär att flera yrkesgrupper lättare kan ta hjälp av varandras kunskaper och att det blir ett stort fokus på patienten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Kristdemokraterna Stockholm

Kristdemokraterna Stockholm ... See MoreSee Less

View on Facebook

VALFOND!

Trots begränsad budget blev vår valkampanj i europavalet den mest omtalade - "Make EU lagom again". För att nästa valrörelse ska kunna bli ännu bättre behöver KD varje krona vi kan få i stöd från våra sympatisörer. Små gåvor är lika välkomna som stora. Du kan scanna QR-koden ovan med din SWISH-app och ge ett valfritt bidrag. Du kan också mata in uppgifterna manuellt.

Mottagare: 1235157003
Meddelande: Ange VALFOND samt ditt namn och ort.

Du kan även sätta in din gåva via plusgiro 70 58 58 – 9 eller bankgiro 705-8589. Ange “VALFOND” samt förnamn, efternamn, ort och e-post under meddelande.

De politiska partierna får inte ta emot anonyma bidrag. Vi redovisar därför alla bidrag över ett halvt prisbasbelopp, det vill säga donationer som är över 23 250 kr (2019) till Kammarkollegiet (Lag 2014:105). Vi följer lagstiftningen för behandling av personuppgifter – GDPR. Läs vår integritetspolicy här kristdemokraterna.se/integritetspolicy/

Bli medlem i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Kristdemokraterna Stockholm

Kristdemokraterna Stockholms omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: