Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol https://t.co/lUxNZ13Q1r

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Många nya äldreboenden kommer att behöva byggas för att möta ökningen av antalet personer över 80 år. I Sthlm tar vi detta på allvar och har en konkret utbyggnadsplan fram till 2040. Och intresset hos privata aktörer är stort #sthlmpol #08pol #svpol

Load More...

VI ÖNSKAR ER EN FIN NATIONALDAG! ... See MoreSee Less

View on Facebook

KRISTDEMOKRATERNA GÅR STABILT UPPÅT OCH FICK I DAG REKORDSIFFRAN 13 %

I dag kom den högsta noteringen i SCB som KD hittills fått. Vi får 13 % i nya partisympatiundersökningen som ska visa vad vi skulle få om det vore val i dag. Det här är den bästa mätningen av alla opinionsundersökningar sedan januari år 2000. KD är därmed Sveriges fjärde största parti.

Vill du också vara med och påverka vårt samhälle? Gå med i KD i dag!
Bli medlem här: kd.nu/blimedlem

Läs om mätningen här:
www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokning...
... See MoreSee Less

View on Facebook

NYINVIGNING DANDERYDS VÅRDCENTRAL

Igår besökte Margaretha Åkerberg (KD), ordförande i Regionens kompetensförsörjningsråd, Danderyds vårdcentral och överlämnade en blomma till personalen. Danderyds vårdcentral har nu bytt namn och i och med namnbytet anordnade man även ett öppet hus för medborgare, patienter och förtroendevalda.

På vårdcentralen samlas flera verksamheter under ett tak vilket både innebär att flera yrkesgrupper lättare kan ta hjälp av varandras kunskaper och att det blir ett stort fokus på patienten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kristdemokraterna Stockholm

Kristdemokraterna Stockholm ... See MoreSee Less

View on Facebook

VALFOND!

Trots begränsad budget blev vår valkampanj i europavalet den mest omtalade - "Make EU lagom again". För att nästa valrörelse ska kunna bli ännu bättre behöver KD varje krona vi kan få i stöd från våra sympatisörer. Små gåvor är lika välkomna som stora. Du kan scanna QR-koden ovan med din SWISH-app och ge ett valfritt bidrag. Du kan också mata in uppgifterna manuellt.

Mottagare: 1235157003
Meddelande: Ange VALFOND samt ditt namn och ort.

Du kan även sätta in din gåva via plusgiro 70 58 58 – 9 eller bankgiro 705-8589. Ange “VALFOND” samt förnamn, efternamn, ort och e-post under meddelande.

De politiska partierna får inte ta emot anonyma bidrag. Vi redovisar därför alla bidrag över ett halvt prisbasbelopp, det vill säga donationer som är över 23 250 kr (2019) till Kammarkollegiet (Lag 2014:105). Vi följer lagstiftningen för behandling av personuppgifter – GDPR. Läs vår integritetspolicy här kristdemokraterna.se/integritetspolicy/

Bli medlem i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kristdemokraterna Stockholm

s omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi är mycket nöjda med valnattsresultatet som ger oss två mandat i Europaparlamentet. ... See MoreSee Less

View on Facebook

DELA VÅRT SHOPPINGTIPS

Ni undrade kanske varför Sara Skyttedal (KD) såg konfunderad och lite road ut i SVT-debatten trots Heléne Fritzons anklagelser i slutdebatten. Kampanjbilen har Sara lånat och ”Gucci-handväskan" har hon köpt på Åhléns.

Just nu finns handväskan att köpa scheizebilligt på Åhléns! 499 pix!

Tack för en makalös valrörelse, Sara Skyttedal! Rösta på KD!

Vad tusan, Tack Heléne Fritzon också! Tack Karin Karlsbro! Jan Björklund! Tack Fredrick Federley och hon den där kvinnan i Centerpartiet, vad var det hon hette? Ursula! Tack Ursula!

Ni har gjort vår valrörelse.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: