Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

 

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/kristdemokraterna-i-stockholms-stadshus-soeker-tre-nya-medarbetare-2767144

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

STOPPA VÅGEN AV BROTT MOT SVERIGES ÄLDRE
Vårt äldre- och trygghetsborgarråd @ErikSlottner skriver idag i Sthockholm Direkt om den tragiska utvecklingen och vilka åtgärder som krävs. Läs mer: https://www.stockholmdirekt.se/debatt/debatt-stoppa-vagen-av-brott-mot-sveriges-aldre/reptaw!BD4sWkeNHsEFmZAWEIhaPg/

Helt förskräckligt med sprängningens i våra bostadsområden. Människor är rädda för sina egna liv och för deras anhöriga. Rädda för sina barns förskolor och skolor. Kriminaliteten har krupit sig in på människors bara skinn. Må de skyldiga straffas hårt #sthlmpol #08pol #svpol

Äldre- och trygghetsborgarråd @ErikSlottner delar idag med stor ära ut broscher till våra nyblivna undersköterskor 🏅. Nu önskar vi dem ett stort lycka till i deras framtida arbete!

2
Load More...

EN VINST FÖR VÄLFÄRDEN

En unik uppgörelse mellan Kristdemokraterna, Moderaterna och Vänsterpartiet ger Sveriges kommuner och regioner 7,5 miljarder extra till välfärden.

Det betyder 500 miljoner till region Stockholm vilket skulle motsvara 757 sjukskötersketjänster.
... See MoreSee Less

View on Facebook

KD, M och V säkrar nu en välfärdsmajoritet i riksdagen som gör att Sveriges kommuner och regioner får 7,5 miljarder extra till välfärden. Ett sådant miljardtillskott är en vinst för välfärden. Vi har gjort det jobb som en fungerande regering borde ha gjort.

Se Ebba intervjuas av PJ Anders Linder i Studio Axess idag.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

Med en rösts marginal vann kärnkraftshatet över klimatet. Att klara av den gröna omställningen är en av vår tids stora ödesfrågor. Det kommer krävas mer ren el. Att i förtid avveckla centrala delar av elförsörjningen är i motsatt riktning. Det säger Camilla Brodin, riksdagsledamot från Stockholms län och energipolitisk talesperson i KD. ... See MoreSee Less

View on Facebook

KD: STOR SATSNING PÅ VÄLFÄRDEN

KD, M och V säkrar nu en välfärdsmajoritet i riksdagen som gör att Sveriges kommuner och regioner får 7,5 miljarder extra till välfärden. För Stockholms läns kommuner skulle det innebära omkring 2000 lärare, i Region Stockholm skulle det bli 750 sjuksköterskor.

Ett sådant miljardtillskott är en vinst för välfärden. Det är en vinst för Sveriges äldre, för vårdbiträden och sjuksköterskor som gått på knäna, och för patienter som inte fått vård. För alla hjältar i välfärden som regeringen och januaripartierna svikit.

Vi kristdemokrater har öppnat för samtal med alla partier. Det förslag som nu kommer att läggas fram av KD, M och V i riksdagen löser upp den kris som regeringen försatt Sverige i genom att prioritera makten och önskelistorna i januariöverenskommelsen före välfärden.

Inom någon vecka kan extrabudgeten vara färdigbehandlad och välfärdsmajoritetens pengar börja nå kommuner och regioner. Vi har gjort det jobb som en fungerande regering borde ha gjort.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Kristdemokraterna Stockholm

Kristdemokraterna Stockholms omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vad har Stefan Löfven och Magdalena Andersson gjort med vårt land?!

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

RÅN MOT BARN ÖKAR LAVINARTAT

Man vill bara gråta. En ökning med 31% på bara ett år. Nära 2500 barn har rånats förra året. Ofta av andra barn och unga kan man anta. Det finns ett mörkertal också. Både brottslingen och brottsoffret är ett misslyckande för samhället.

Dom såg det väl inte komma, Löfvens. Men vi var många som sett tecknen tidigt.

Alla vet att om man ska sopa en trappa börjar man uppifrån. Vi måste byta ut regeringen Löfven. Inga fler decemberöverenskommelser, inga Januariöverenskommelser och framförallt ingen februariöverenskommelse efter nästa val.

Vill du ha en borgerlig regering - gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

”HAN ÄR INTE LÄMPLIG SOM STATSMINISTER”

KD-ledaren Ebba Busch Thor är beredd att rikta ett misstroende mot Stefan Löfven för att tvinga regeringen att avgå. Men för att fälla regeringen krävs även att Vänsterpartiet backar upp misstroendet, vid sidan om KD, M och SD.

Stöd KD, bli medlem:
KD.nu/blimedlem

Stöd KD:s valfond:
KD.nu/gava
... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: