Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/kristdemokraterna-i-stockholms-stadshus-soeker-tre-nya-medarbetare-2767144

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Nu införs smarta lås inom äldreomsorgen i Stockholms stad. Genom att storsatsa på digitala lösningar kan vi möta framtidens stora demografiska utmaningar #Slottner #08pol #sthlmpol https://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/nu-infoers-smarta-laas-i-stockholms-stads-aeldreomsorg-2934517

Efter ett intensivt arbete med att ansöka om nya förordningsområden är det nu glädjande att kunna meddela att stadens ordningsvakter får verka i alla Stockholms 14 stadsdelsområden! Ett stort steg för tryggheten i vår huvudstad! 😃 #08pol #svpol

Förra veckan fattade vi beslut om att bevilja medel för en satsning på ljud- och ljuslarm på förskolegårdar i Hässelby-Vällingby för att störa bort ungdomsgäng som uppehåller sig på gårdarna kvällstid. Läs mer 👉🏼 https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pLmex6/ljudlarm-ska-stoppa-knarket-vid-forskolor #08pol

Load More...

KD ÖKAR EN PROCENTENHET I DEMOSKOP!

KD ökar en procentenhet i Aftonbladet/Demoskops mätning i november månad. Under en mätperiod där mycket fokus hamnat på vårt riksting och på vård- och trygghetsfrågor.

Gå med i KD du också och jobba för ett Sverige att lita på.
KD.nu/blimedlem

Läs hela undersökningen här:
www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/e8Rp6g/historisk-matning-nu-ar-sd-storst-i-sverige
... See MoreSee Less

View on Facebook

GRATTIS ELLA BOHLIN TILL FLEST RÖSTER!
Ella fick 92 % av Rikstingets röster till partistyrelsen
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Kristdemokraterna Stockholm

Nu räddar vi liv! ... See MoreSee Less

View on Facebook

EBBA TOPPAR FÖRTROENDEMÄTNING!

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor toppar Expressen/Sifos förtroendemätning i oktober månad. Det betyder att vår partiledare har högre förtroende än statsministern under en mätperiod där mycket fokus hamnat på vård- och trygghetsfrågor.

Gå med i KD du också och jobba för ett Sverige att lita på.
KD.nu/blimedlem

Läs hela undersökningen här:
www.expressen.se/nyheter/expressensifo-mycket-lagt-fortroende-for-kristersson/
... See MoreSee Less

View on Facebook

BROTTSLIGHET OCH RUMÄNIEN

Det är lätt att räkna upp problem när det kommer till brottslighet och Rumänien. Det säger Kristdemokraternas rättspolitiske talesperson Andreas Carlsson som i dagarna besöker landet.

En rad stöldligor från Rumänien är högst aktiva i Sverige och andra EU-länder. Rumäner är den största utländska gruppen i svenska fängelser. Orsaken är hög nivå av brottslighet men också att standarden i rumänska fängelser är så dålig att det bryter mot de mänskliga rättigheterna att låta de kriminella avtjäna sitt straff i hemlandet. Det måste såklart åtgärdas så att standarden höjs och rumänska medborgare kan avtjäna fängelsestraff i hemländerna.

Rumänien är ett ursprungsland när det gäller human trafficking och ett transitland för smuggling av narkotika. Globala problem som kräver åtgärder på alla plan. Det finns alltså flera anledningar till att Andreas Carlson och justitieutskottet besöker Rumänien.

Med sig från Rumänien har man det positiva beskedet att samarbetet mellan svensk och rumänsk polis förstärkts. Ett viktigt steg är att polisen i Uppsala under en tid kommer att ha en rumänsk polis som arbetar sida vid sida med svensk polis kring de problem som finns där. Liknande samarbeten finns med flera andra länder och det är angeläget att det byggs ut även i Sverige.
... See MoreSee Less

View on Facebook

ÖNSKAR ER EN FIN ALLHELGONAHELG ... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: