Du ska kunna lita
på Sverige

#välfärdslöftet

  • Sjukvården...
  • Äldres situation...
  • ...och trygghet är våra viktigaste valfrågor

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

Engagera dig!

Du behöver inte vara religiös för att vara kristdemokrat.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.

  • Ebba Busch Thor

Följ oss på sociala medier

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

 

Den politiska plattformen är presenterad. Vi Blågröna kommer tillsammans bilda en stabil majoritet i landstinget. Du ska kunna lita på vården.

KD i Stockholms stadshus söker tre nya medarbetare: inom press/kommunikation, äldrefrågor och trygghetsfrågor. Alla tre annonser i länken nedan. #kdriks #kd #svpol #08pol #sthlmpol http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/kristdemokraterna-i-stockholms-stadshus-soeker-tre-nya-medarbetare-2767144

Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf var partiledare för KD i 31 år och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

Load More...

Mycket välkommet att @kdriks nu föreslår reformer som underlättar i förordnandet av kommunala ordningsvakter.

Nu fördelas matlyftet till Stockholms äldre - satsningen som sammanknyter måltid med social aktivitet i syfte att minska undernäring och ofrivillig ensamhet. @ErikSlottner ger kommentar i pressmeddelande: https://mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/nu-foerdelas-matlyftet-till-stockholms-aeldre-2973713 #08pol #sthlmpol #äldrepolitik

Äldre- och trygghetsborgarrådet @ErikSlottner i inslag i @svtstockholm om den allra första statistik vi fått in över stadens ordningsvakters trygghetsarbete. Läs mer om statistiken och se hela inslaget på SVT nyheters hemsida: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/nya-siffror-visar-sa-manga-ganger-har-ordningsvakter-ingripit-i-stockholm #08pol #trygghet #sthlmpol

Load More...

I KD tror vi inte på utopier om hur samhället ska bli, som liberaler och socialister. Vi tror inte på likadana människor eller att gruppera klasser mot varandra, vi buntar inte ihop. Vi styr med judisk-kristna värderingar och medmänsklig etik. Vi utgår från människors olikhet. Vi utgår från hur vanligt folk har det.

Gå med i KD.
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ni har väl inte missat Ebba Busch Thors vlog? Se senaste klippet och följ Ebba på youtube. ... See MoreSee Less

View on Facebook

SKYDDA HENNE, INTE FÖRÖVAREN

Brottsoffret måste få upprättelse när ett brott har skett. Att så få vålds- och sexualbrott klaras upp är ett svek mot de som utsätts och

Förra året anmäldes över 8 000 våldtäkter, men bara en bråkdel klarades upp. Att så få våldsbrott klaras upp är ett svek.

Samhället måste se till att brottsoffret får upprättelse när ett brott skett. Vi behöver fler poliser och skärpta straff för våldsbrott. Alla ska kunna vara trygga, överallt. Du ska kunna lita på Sverige.

Lördag 22 februari. Internationella brottsofferdagen. Gå med i ett parti som tar brottslighet på allvar.

KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

NU HAR REGION STOCKHOLM EN REGIONAL HANDLINGSPLAN FÖR ÖKAD PATIENTSÄKERHET

Syftet är att stärka och stödja det regionala patientsäkerhetsarbetet. Med hjälp av handlingsplanen kommer beslutsfattare i Region Stockholm kunna ta sitt politiska ansvar för den avtalade vården oavsett driftsform.
Region Stockholm väljer att använda samma vision och övergripande mål som den nationella handlingsplanen, vilka betonar behovet av en bred ansats i säkerhetsarbetet, som inkluderar både närvaro av säkerhet och frånvaro av skador. Detta signalerar att alla verksamhetsområden i alla situationer, i hela hälso- och sjukvården berörs.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Inget parti växer som KD. Men S krymper lika rekordartat. Vi är det nya välfärdspartiet. Det borgerliga välfärdspartiet.

Gå med du också!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

Inget parti växer som KD. Men S krymper lika rekordartat. Vi är det nya välfärdspartiet. Det borgerliga välfärdspartiet.

Gå med du också!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

MER PENGAR TILL VÄLFÄRDEN

Vi kristdemokrater bröt dödläget i svensk politik och enade oppositionens partier bakom gemensamma krav för välfärden. Därför röstar riksdagen imorgon onsdag fram 7,5 miljarder extra till kommuner och regioner. Du har säkert hört nödropen från kommuner och regioner som går på knäna. Regeringen har inte lyssnat. Men nu röstar alltså riksdagen fram extra miljarder till välfärden ute i kommunerna. Det hade inte blivit av utan Kristdemokraterna.

För stockholmsregionen fördelar sig resurserna ungefär så här. Finns det brister i din kommun som de här pengarna kan behöva täcka?

Upplands Väsby: 23 miljoner
Vallentuna: 17 miljoner
Österåker: 23 miljoner
Värmdö: 22 miljoner
Järfälla: 40 miljoner
Ekerö: 14 miljoner
Huddinge: 57 miljoner
Botkyrka: 47 miljoner
Salem: 8 miljoner
Haninge: 46 miljoner
Tyresö: 24 miljoner
Upplands-Bro: 14 miljoner
Nykvarn: 5 miljoner
Täby: 36 mijoner
Danderyd: 16 miljoner
Sollentuna: 37 miljoner
Stockholm: 495 miljoner
Södertälje: 50 miljoner
Nacka: 53 miljoner
Sundbyberg: 26 miljoner
Solna: 41 miljoner
Lidingö: 24 miljoner
Vaxholm: 6 miljoner
Norrtälje: 31 miljoner
Sigtuna: 24 miljoner
Nynäshamn: 14 miljoner
Region Stockholm: 517 miljoner

KD är det borgerliga välfärdspartiet för Dig som vill prioritera det som får Sverige att fungera. Vi behöver fler sådana som Dig, gå med i KD!

KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

 

  • Följ oss på sociala medier: