VÄLKOMMEN TILL KD VÄSTERBOTTEN!

Kristdemokraterna växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi för ett Sverige där:

  • Människan sätts före systemet
  • Alla ska kunna kombinera familjeliv och arbetsliv
  • Du ska kunna lita på välfärden

Vad vill vi Kristdemokrater

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

ENGAGERA DIG!

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

KD i sociala medier

Facebook Posts

5 days ago

Kristdemokraterna Västerbotten

Kristdemokraterna Västerbotten's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

Se Ebba partiledardebatten i morgon onsdag👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Kristdemokraterna Västerbotten

Tidigt i onsdags morse omkom 176 människor när det flygplan de färdades i skjutits ner strax efter starten från Teherans internationella flygplats. Ombord på planet fanns 17 personer hemmahörande i Sverige.

Våra tankar går till föräldrar, syskon och närstående som mist en älskad; en dotter eller son, en mamma eller pappa, vän eller släkting.

De allra flesta reagerar med sorg och bestörtning. Det är den naturliga reaktionen. Men för en liten klick blev nyheten om svenskarna som dött istället ett tillfälle att diskutera offrens svenskhet – eller brist på svenskhet - i sociala medier. Som om de omkomnas juridiska status i Sverige skulle ha någon som helst betydelse för omfattningen på tragedin. Det är osmakligt, rent ut sagt vidrigt.

Det finns en tid och en plats för integrationsdiskussioner. Det är inte när ett plan störtar och människor mister livet. Människovärdet – det unika värde som varje människa har – det är absolut och kan inte relativiseras. Det gäller oavsett om du bott i Sverige sedan generationer eller om du aldrig satt din fot ens i närheten av ett Ikea-varuhus. Alla är inte svenskar. Men vi är alla någons barn. Någon mamma eller morfar.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi påminner om att det nu är bara några dagar kvar innan ansökningstiden går ut. Så passa på att skicka in din ansökan.

👉 Kristdemokraterna i Västerbotten och Umeå söker en politisk sekreterare!

❗️ Är du flexibel, positiv, lösningsorienterad, samhällsintresserad och har god samarbetsförmåga? Är du dessutom utåtriktad, gillar utmaningar och vet vikten av att leverera resultat i tid, då är detta utvecklande arbete något för dig!

⬇️ Klicka på länken nedan för mer information.

📩 Skicka in din ansökan senaste den 13 januari. Men du behöver inte vänta till dess. Intervjuer sker löpande.

❓Frågor samt ansökan sänds till:
hans-inge@kristdemokraterna.se eller veronica.kerr@kristdemokraterna.se

Välkommen med din ansökan!

kristdemokraterna.se/lediga-tjanster/region-vasterbotten-umea/
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • KD i sociala medier: