KD ökar i opinionen!

JAVISST! KD GÅR UPPÅT!

I Aftonbladet Inizios mätning denna vecka ökar KD till 4,8 procentenheter. De som inte vill ha en borgerlig regering försöker ofta räkna ut oss. Det har de ingenting för att de gör. Vi kristdemokrater kommer att göra en sjusärdeles valrörelse. Det brukar vi göra. Ebba Bush Thor är en skicklig kampanjpolitiker. Vi är i bra form.

Vad får man då för sin röst? När du röstar på KD lägger du din röst på ett frihetligt och marknadsvänligt parti som vill ha rimliga skatter och undvika slöseri med skattemedel. Vi betonar noga vad som är politikens uppgift och vad som inte är det.

Vi har suttit stabilt i alla borgerliga regeringar sedan vi kom in i riksdagen 1991. Man vet var man har oss.

I grunden är vi annorlunda än liberaler och socialister. I vår strävan efter ett gott samhälle bortser vi inte från individ och kollektiv, men fokuserar mer på de gemenskaper som finns däremellan; en livskamrat, familj, arbetskamrater, vänner, grannar, kyrkor, företag, föreningar och välgörenhetsorganisationer.

VI ÄR SAMHÄLLSBYGGARE.

Glöm dina fördomar om KD. Vi är ett frihetligt parti som bygger på en stabil etisk grund. En del tror att man behöver vara religiös för att rösta på KD. Inte alls. Vår politik bygger på samma kristna tradition och humanism som ligger till grund för hela det västerländska samhället.