Ledig tjänst

Vill du jobba med politik?

Kristdemokraterna i Örebro län söker ombudsman/politisk sekreterare.

Är du samhällspolitiskt intresserad? Intresserad av att jobba med sjukvårds- och utvecklingsfrågor i Region Örebro län? Att utveckla länets partiavdelningar? Delar du Kristdemokraternas värderingar? Då kanske du är den vi söker!

Kristdemokraterna i länet söker en person som vill dela sin tid mellan att vara ombudsman för Distriktsavdelningen och vara politisk sekreterare knuten till vårt regionråd i Region Örebro län.

Arbetet kräver att du är engagerad, noggrann, har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, kan arbeta självständigt och i grupp. Kort sagt – att du är bra på att inspirera och arbeta tillsammans med andra för att uppnå partiets mål.

Exempel på arbetsuppgifter som ombudsman:

  • Jobba med organisation, utbildning, kampanj och politik tillsammans med våra partiavdelningar, ungdoms- senior- och kvinnoförbund.
  • Tillsammans med distriktsstyrelsen planera och genomföra distriktets verksamhetsplan och kommande valplan.
  • Ansvara för att kommunicera vår politik internt och externt.

Exempel på arbetsuppgifter som politisk sekreterare:

  • Stödja partiets Regionråd, fullmäktigegrupp och övriga förtroendevalda i regionen.
  • Vara delaktig i politikutvecklingen i regionen och ta fram underlag för debattartiklar, flygblad, pressmeddelanden, m.m.
  • Sköta sociala medier och kontakter med pressen.

Tjänsten är en visstidsanställning under mandatperioden (50%+50%), med

Kristdemokraternas Distriktsavdelning och Region Örebro län som arbetsgivare.  Start i början på 2019 enligt överenskommelse. Tjänsten innebär oreglerad arbetstid, kvälls- och helgarbete förekommer. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt. Placeringen är vid Kristdemokraternas distriktskansli på Köpmangatan 27 , samt på regionens kansli på Eklundavägen 2, båda i Örebro

. Regionen Örebro län tillämpar lön enligt reglemente. Kristdemokraterna i Örebro län tillämpar individuell lönesättning.

Skriftlig ansökan med

CV och löneanspråk skickas senast den 10 december 2018 till bo.rudolfsson@kristdemokraterna.se (070-5809392) eller per brev till: Kristdemokraterna i Örebro län, Köpmangatan 27, 1 tr, 702 23 ÖREBRO. Märk kuvertet med: Ombudsman/politisk sekreterare