• Fler möjligheter till drömboende

  Inför valet 2006 var jag 1 vice ordförande i Miljö- och stadsbyggnadsnämnden. Då passade jag på att beskriva min syn på byggande och boende i Värnamo kommun i en insändare.

  Fler möjligheter till drömboende

  För några veckor sedan var jag ute och åkte med Vidfamne. Det är en tur som jag gärna rekommenderar – man åker över Vidöstern i ett vikingaskepp. När man åker har man en vidunderlig utsikt över sjön. Det jag slogs av då var hur varierade strandmiljöerna är. Öppna platser varvas med växtlighet och ibland sticker det fram hus i skilda åldrar, stilar och modeller. Suveränt!

  Jag tycker om att åka ut på landet. Där har det också blivit så att man kan se nya hus titta fram lite varstans. Några är klassiska och landskapsanpassade, andra är mer vågade i sin utformning. Spännande!

  Då slås jag av hur mycket det faktiskt har byggts i Värnamo de senaste åren. Villor, hyreslägenheter och bostadsrätter. Centralt, på landet – ja i hela kommunen. Det är möjligt att förverkliga sitt drömboende i Värnamo!

  Så vill jag ha det och jag är glad och stolt över att ha fått vara med och göra en del av allt detta möjligt.

  Håkan Johansson, Värnamo
  Kristdemokrat


  Publicerad:

  • 2006-09-14: Värnamo Nyheter