• Plats 6 till landsting/region!

    Idag är jag glad, hedrad och inte så lite stolt över förtroendet som Kristdemokraternas nomineringskommitté i jönköpingsdistriktet visar genom att föreslå att jag ska stå på sjätte plats på valsedeln till landstings-/regionfullmäktige från Vaggeryds och Värnamo kommuner.

    Landstinget, eller regionen som det kommer att bli, är en helt ny politisk arena för mig. Anledningen till att jag ställer upp i valet är främst att det äntligen bildas en riktig region. Inte en så stor region som jag hade hoppats, men man får väl ta ett steg i taget…

    Det är framför allt mitt engagemang för miljö, infrastruktur och kultur som som gör att jag kan se region Jönköpings län som en ny och kraftfullare plattform att utveckla de här frågorna ifrån. Jag hoppas även kunna vara med och bidra till en bättre nationell samordning av sjukvården – något som verkligen skulle behövas!

    Jag ser redan fram emot möjligheten att få arbeta på den här nivån med att lyfta dessa viktiga framtidsfrågor!


    Läs mer om nomineringskommitténs förslag till landstings/regionvalsedel 2014 för Vaggeryds och Värnamo landstingsvalkrets på Kristdemokraternas hemsida i Värnamo:
    [Torbjörn toppar landstings/regionvalsedeln]