• Valupptakt och schlageryra

    Jag har fått lite extra jobb hos Kristdemokraterna i Jönköpings län. Fram till valet ska jag hjälpa till med kampanjarbete två dagar i veckan, så nu har jag äntligen heltid (minst…) igen. Mitt första större uppdrag blev att rodda med distriktets valupptakt på Bredaryds marknad.

    Bredaryds marknad är alltid en rolig tillställning. Där är många knallar, mycket folk, scenprogram och en skön stämning. Kristdemokraterna i Jönköpings län valde att ha sin valupptakt där i år och att även presentera valmanifestet för regionen. Jag hade gjort i ordning ett snyggt marknadstält med röstningsrör, popcorn och roliga aktiviteter. På plats fanns ett landstingsråd och två ministrar. Hur många tror att Värnamos gammalmedia orkade masa sig utanför 50-skyltarna för att bevaka det? Klart de inte gjorde – dumsnut…

    Efter marknaden hade Kristdemokraternas toppkandidat i Värnamovalet Camilla Rinaldo Miller ett Garden party med schlageryra hemma i sin trädgård. Jag körde dit distriktets hoppborg och passade självklart på att fotografera i minglet: