• Från kampanj till kampanj

    I dag har jag varit i Gislaved och kampanjat. Regnet hängde i luften stundtals, men det var trevligt och jag och Pia Skogsberg fick samtala med en hel del väljare. När jag tittade uppåt Köpmangatan och såg Socialdemokraternas valstuga, Vänsterpartiets valtält och Kommunisterna framför Systembolaget så tänkte jag att nu vet jag att jag är i Gislaved…
    😉

    På väg hem igen så såg jag att Kristdemokraternas valaffischer hade kommit upp. Jag har jobbat länge med en jätteaffisch med vår toppkandidat Camilla Rinaldo Miller som sitter i alla infarter till kommunens orter. Hej och hå vad jag har oroat mig för hur den kommer att se ut i rätt format och på långt håll när man åker bil. Nu såg jag den och jag känner mig faktiskt ganska nöjd med mig själv.

    På eftermiddagen åkte jag in till centrum och kampanjade vid allianstältet på Värnamodagarna. Partierna i Alliansen hade valt att kampanja tillsammans under veckan. Allianstältet har fungerat som en lugn oas där man har kunnat slinka in, ta en fika och samtala i lugn och ro utan att bli påprackad en massa budskap och åsikter. Det var många besökare som uppskattade det. Läs mer om det på Kristdemokraternas hemsida i Värnamo.
    [Alliansens vecka under Värnamodagarna]