• Valfinal!

    Dagen före valet. I dag är jag med på tre valfinaler och stöttar barn- och äldreminister Maria Larsson så gott jag kan. Först ut Gislaved. Där var alla partierna ute och det bildades liksom ett politikertorg vid klockstapeln i Köpmangatan. Det var riktigt gemytlig stämning och det var kul att Kristdemokraterna stack ut i mängden genom att vara ensamma om att ha med en minister.

    I Värnamo hade vi ordnat torgmöte där Maria Larsson talade. Jag och Camilla Rinaldo Miller stod för musiken. Läs mer om det här. Efter det hann jag dela ut resten av mina foldrar i ett bostadsområde på bara en timme, innan jag satte mig i bilen för att åka till Jönköping och distriktets valfinal.

    I Rådhusparken var det fullt av aktiviteter. Jag hade hand om grillningen tillsammans med Andreas Carlson, riksdagsledamot från Mullsjö. Nere i valstugan satt KDU och hade natthäng. Dagen gick och när vi hade packat ihop tält och annat kunde jag sätta mig bakom ratten, nöjd med ett väl förrättat värv. I morgon avgörs allt…