• Gnosjö kan – Värnamo också?

    Jag jobbar på Bäckaskolan i Gnosjö. Rakt nedanför mitt arbetsrum ligger en skatepark. Den var färdig ett och ett halvt år efter byggbeslutet. I Värnamo diskuterar vi fortfarande detaljer och utformning av den skatepark som eventuellt ska byggas. Då skrev jag lite på mina sociala medier…

    Gnosjö kan – Värnamo också?

    Den här utsikten har jag haft från mitt arbetsrum i mer än ett år nu. Nästan varje dag kan jag se unga i alla åldrar vara ute och röra sig. Jag ser alla möjliga typer – spontanskatare, nöjesskatare, nybörjarskatare och några imponerande skickliga skatare. När jag började jobba i Gnosjö för lite mer än ett år sedan hade skateparken stått färdig i tre månader – invigd ett och ett halvt år efter beslutet att bygga! Nu har det snart gått två år sedan Kommunstyrelsen beslutade att en skatepark ska anläggas i Värnamo kommun. Sedan dess har ritningarna blivit klara och platsen är bestämd.

    Varje arbetsdag tittar jag ut genom mitt fönster och frågar mig hur lång tid det ska behöva ta att fixa en skatepark i Värnamo…