Laddade för en valrörelse

Välfärdsfrågorna och ett återupprättat välfärdslöfte var fokus när över ettusen Kristdemokraterna från hela Sverige var samlade till Kommun- och landstingspolitiska dagar på Elmia i Jönköping. Från Sävsjö kommun var vi denna gång ett gäng på åtta personer som var med och fick inspiration genom möten med kollegor och deltagande i seminarium.  För oss känns det positivt att partiets värdegrund lyfts fram. Bra att det också visas tydligt att med kristdemokrater vid makten så ska man kunna lita på vården, man ska kunna lita på äldreomsorgen och man ska kunna lita på polisen!

Tack alla som kom och delade jubileumsglädjen

Jubileumsfirandet av kristdemokraterna 50 år blev en enda härlig succé! Det var roligt att många kom till Kulturhuset för att lyssna till Lars Adaktusson engagerade och viktiga tal. Kul att att Anders Wisth mycket skickligt gjorda Agendaintervju blev så uppskattat. Bra tal av Andreas Carlson och fin sång och musik av Vendela Rancinger! Efter den offentliga delen på Kulturhuset så fortsatte festen sedan på Brygghörnan. Stämningen var på topp med trevlig gemenskap, god mat och många trevliga tal!
Läs mer om dagen på:  http://savsjo.blogspot.se/2018/02/hyllningar-gladje-allvar-och-forvantan.html

Benjamin ny i KDU-styre

Benjamin Petersson är nu med i styrelsen för Kristdemokraternas ungdomsförbund! Det var i söndags som årsmötet hölls och då Benjamin valdes in som ordinarie i styrelsen för KDU Jönköpings län. Benjamin är på bilden tillsammans med ett gäng andra KDU:are Anton Axelsson, Esther Oscarsson, Simon Attefall, Elias Ferlander och Markus Johansson-Martis.

För oss som Kristdemokrater i Sävsjö kommun är det roligt att vi nu har en aktiv KDU:are i våra led. Benjamin,  lycka till med ditt nya viktiga uppdrag!

Lars Adaktussons välkomnar dig till Kulturhuset

Lars Adaktusson har nu skickat en videohälsning inför sitt besök i Kulturhuset, Sävsjö den 24 februari kl 16.00. Du kan se videon på Youtube genom att välja följande länk:
https://www.youtube.com/watch?v=Tt1yJ_iUe2I&feature=youtu.be

Vi kan också i Kulturhuset bjuda på ett unikt omvänt ”Agenda” där Anders Wisth, producent för Lifely Channel, ”grillar” Lars Adaktusson utifrån ett mer personligt perspektiv. Riktigt roligt att även kristdemokraternas gruppledare Andreas Carlsson är med oss denna lördag. Välkommen med!