• Kristdemokraterna största alliansparti!

    16,5 %! Det är vad Kristdemokraterna nådde upp till i valet till Europaparlamentet i Värnamo kommun efter valnattens preliminära valresultat! Därmed är Kristdemokraterna näst största parti, och största alliansparti, i Värnamo!

    – Jag vill tacka alla värnamoväljare för ert fantastiska stöd till att skicka en envis journalist till Bryssel, säger Camilla Rinaldo Miller som är Kristdemokraternas ordförande och kommunalrådskandidat i Värnamo. Vi vill fortsätta arbeta för att Värnamo ska bli Sveriges bästa kommun att växa upp i och hoppas att ni vill ni vara med och stödja oss i det arbetet också.

    – Ett stort tack vill jag också rikta till alla medlemmar och anhängare för ert engagemang, fortsätter hon. Tack alla som har satt upp affischer, samtalat med väljare, delat ut flygblad och mycket annat värdefullt arbete bakom kulisserna. Nu har vi brutit trenden så nu är det bara att fortsätta kämpa vidare för att Kristdemokraterna ska vara det ledande politiska partiet i Värnamo kommun och att kommunstyrelsens ordförande ska vara kristdemokrat!

    Kristdemokraterna Värnamo kommer alltså att fortsätta arbeta för barn och ungas uppväxtvillkor och vara familjens röst. Nu är det dags att skicka en envis frisör från Bredaryd till att leda kommunstyrelsen i Värnamo – Camilla Rinaldo Miller!

    Mer information

    Kristdemokraternas bästa resultat hittills var i valet till Europaparlamentet 1999 – 19,3 %:
    [Bästa valresultatet någonsin]