• Stockholmsseniorerna aktiva på Seniormässan i Älvsjö

  Kristdemokraterna och Seniorförbundet i Stockholm stad och län hade en monter på Seniormässan (31/10 -2/11 2012). Vi var det enda politiska parti som ställde ut med egen monter. Stort intresse från besökarna och vi fick ut vår information (bl a ny folder) till över 900 personer.
  Stor debatt på stora scenen där det var en representant var för de sju riksdagspartierna, Inger Davidson från Kristdemokraterna gjorde en jättefin och mycket uppskattad insats.

  Stort intresse för gratis kollektivresor för ålderspensionärer, många sa att om vi inför detta kommer de att rösta på KD.  Under seniorveckan hade vi insändare i minst 13 lokaltidningar i Stockholm stad & län angående kollektivresor. Finns gratis resor för ålderspensionärer i många länder, England, Tyskland, USA m fl  Många kände oro för att KD kommer under 4%. Dags att satsa mera för Kristdemokraterna på seniorfrågor i debatten ? Finns 1,7 miljoner pensionärer, något att tänka på.

  Stort tack till Inger Davidson, Ewa Samuelsson, Leif Hallberg, Antonella Pirrone, Ulf Lönnberg, Rut Andersson och styrelsen för Seniorförbundet i Stockholm stad & län som var med i vår monter under tre givande dagar.

  Owe Svantegård
  Ordförande Seniorförbundet i Stockholm stad och län

  Stockholmsseniorerna informerar

   

  fd riksdagsledamot Inger Davidson under den politiska debatten

   

  Stockholmsseniorerna ordförande Owe Svantegård tillsammans med bitr. borgarråd Ewa Samuelsson och förbundsstyrelseledamot Ulf Lönnberg

   

  Förbundssekreterare Antonella Pirrone tillsammans med Ulf Lönnberg och Ewa Samuelsson