• Antonio Lindström

  Nr. 4 på valsedeln till kommunfullmäktige

  Varför Kristdemokrat?

  Möt en av KD Väsbys fullmäktigekandidater. Antonio Lindström står på plats 4, är studerande, 25 år, född i Väsby, och bosatt i Smedby.

  Fritidsintressen: Träning och fotografering/film

  Favoritmusik: Lyssnar på all musik utifrån miljön och ändamålet

  Varför politik?
  Upplands Väsby kommun är en otroligt fin plats med många mycket vackra områden. Jag valde att gå med i politiken för att fortsätta utveckla idéer samt hjälpa väsbyborna få tillgång till samma möjligheter som jag hade under min uppväxttid. 

  Vilken politisk fråga är viktigast för dig?
  Min syn på de olika politiska frågorna är att alla är lika viktiga. Man måste var öppen i sinnet och ta in information och anpassa sig efter samhällets riktning och efterfrågan. Något som jag har nischat in mig lite extra på är kultur och fritid. Barn och ungdomar ska ha möjligheten att aktivera sig själva samt med nära och kära i bra lokaler och trevliga miljöer. För de äldre invånarna ska självfallet aktiviteter också finnas, t.ex. i Seniorernas Hus.

  Varför Kristdemokraterna?
  Jag blev kristdemokrat på grund av partiets grundvärderingar, att sätta människan i centrum och att varje människa är unik och värdefull på sitt sätt men även att familjer ska få möjligheten att själv bestämma om sin vardag.

  Alla partier har något bra men när jag mötte partiet så var det som att träffa en kompis efter tio år, alltså inga konstigheter. 

  Tack för din röst på Kristdemokraterna i kommunvalet den 11 september.

  Bli medlem enkelt på kd.nu/medlem

  #KDVäsby #kd2022