• Ulla Jansson

  Nr. 10 på valsedeln till kommunfullmäktige

   

  VARFÖR KRISTDEMOKRAT?
  Möt en av KD Väsbys fullmäktigekandidater. Ulla Jansson står på plats 10, är f.d. Mac-operatör. Som 68-åring jobbar hon numera i stallet ett par dar i veckan, och bor i Väsbyskogen. Ulla kommer ursprungligen från Stockholm.

  Fritidsintressen: Hundar, hästar, djuren i min omgivning, utflykter med husvagnen, införskaffa nya kunskaper – både praktiskt och teoretiskt, umgås med barn och barnbarn.

  Favoritmusik: Allt i stort sett beroende på sinnesstämning. Det är lättare att säga vad jag inte lyssnar på.

  Vilken politisk fråga är viktigast för dig?
  Många frågor är viktiga men att välfärden ska fungera är en av de viktigaste, en bra äldreomsorg med allt vad det innebär.

  Att man får vara delaktig och själv kan välja i de olika beslut som tas genom livet.

  Ett blomstrande näringsliv i kommunen behövs för en välfungerande välfärd.

  Varför Kristdemokraterna?
  Jag blev kristdemokrat för deras positiva människosyn och värderingar som ligger mig varmt om hjärtat. Att man ser den lilla människan i det stora sammanhanget. För att kristdemokraterna är det människan och människans möjlighet att kunna leva ett värdigt liv som är i fokus, inte makten i sig. Vi vill och jobbar för att besluten ska tas så nära de berörda som möjligt. För ett bättre Väsby: Elevhälsovård tillgänglig varje skoldag, ”Äldrefältare” mot ofrivillig ensamhet, flera laddplatser i kommunen, förbättrat stöd till anhörigvårdare, det är lite av vad vi vill jobba för i Väsby.

  Vill du veta mer?

  Tack för din röst på Kristdemokraterna i kommunvalet den 11 september.

  Bli medlem enkelt på kd.nu/medlem

  #KDVäsby #kd2022