• Maria Fälth

  Nr. 1 på valsedeln till kommunfullmäktige.

   

  VARFÖR KRISTDEMOKRAT?

  Möt en av KD Väsbys fullmäktigekandidater. Maria Fälth står på plats 1, är kommunalråd och gruppledare, 59 år, och bosatt i Väsbyskogen. Maria har sina rötter i Huskvarna.

  Fritidsintressen: Jag tycker om att handarbeta, särskilt att brodera för då får jag verkligen koncentrera mig på något annat. Även bokläsning och föreningsaktiviteter tar mycket av min fritid.

  Favoritmusik: Jag älskar att lyssna på Mozart men också gospelmusik är att föredra.

  Vilken politisk fråga är viktigast för dig?
  Att ge människorna i vårt samhälle stöd och hjälp för att de ska kunna känna framtidstro. Stödet och hjälpen kan vara för en kortare eller längre tid. Alla frågor där min sociala passion får ta sig i uttryck är en fråga som engagerar. Med ett ärligt engagemang kommer man långt.

  Varför Kristdemokraterna?
  Att bli en kristdemokrat är en sak. Att vara en kristdemokrat är något annat. Jag blev engagerad som småbarnsförälder då familjepolitiken lockade. Sedan har jag varit aktiv inom viktiga jämställdhetsfrågor och nu har jag förmånen att med partiets politik få arbeta med de viktigaste frågorna i ett samhälle – människans olika behov under olika tider under livet. När livet leker och när livet är tungt.

  Oavsett vilken fråga som är aktuell så är det partiets ideologiska raster som tilltalar mig och som får mig att se frågorna utifrån detta.

  Tack för din röst på Kristdemokraterna i kommunvalet den 11 september.

  Bli medlem enkelt på kd.nu/medlem

  #KDVäsby #kd2022