• Linda Broberg

  Nr. 5 på valsedeln till kommunfullmäktige

  Varför Kristdemokrat?

  Möt en av KD Väsbys fullmäktigekandidater. Linda Broberg står på plats 5, är undersköterska/tandläkarstudent, 45 år och bosatt i Runby. Linda kommer ursprungligen från Lund.

  Fritidsintressen:
  Jag är intresserad av konst och kulturliv och går gärna på museer, konstutställningar och besöker konserter. Natur och friluftsliv ligger mig även varmt om hjärtat. Skogs- och fjällvandringar, svamp- och bärplockning samt längdskidåkning på vintern är ett stort intresse.

  Favoritmusik:
  Allt från Queen och övrig rock till klassisk musik.

  Vilken politisk fråga är viktigast för dig?
  Frågor av alla slag som berör vård och omsorg är viktigast för mig. Sjukvårdens ledord är att bota, lindra och trösta, men där emellan ska hälso- och sjukvården kunna erbjuda tillgänglighet, god vårdkvalitet, minskade vårdköer, behovsanpassad vård.

  Alla människor skall kunna känna trygghet och lita på den svenska sjukvården, patientsäkerhet är en självklarhet!

  Varför Kristdemokraterna?
  Kristdemokraterna är ett parti med en politik med rationellt och empatiskt tänkande. En kristdemokratisk politik ser människans helhet och okränkbara värde.

  Kristdemokraterna ser människan som en individ med sina behov och förmåga till eget ansvar och oberoende samtidigt som varje individ är en del av samhället.

  Kristdemokraterna är ett politiskt parti vars politik som bemöter människan som individ med sina behov under livets trappa och var man än befinner sig i livet. Partiets politik ser barnen, vuxna och familjen samt de äldres behov.

  Kristdemokraterna lämnar inte de sjuka och sköra i sticket. Därför är Kristdemokraterna ett enkelt och självklart val för mig.

  Tack för din röst på Kristdemokraterna i kommunvalet den 11 september.

  Bli medlem enkelt på kd.nu/medlem

  #KDVäsby