• Velimir Lovrinovic

  Nr. 9 på valsedeln till kommunfullmäktige

  VARFÖR KRISTDEMOKRAT?

  Möt en av KD Väsbys fullmäktigekandidater. Velimir Lovrinovic står på plats 9, är inköpschef, 34 år och bosatt i Apoteksskogen. Velimir är född i Travnik BIH men växte upp i Gävle.

  Fritidsintressen:
  Jag blev nyligen far till vårt första barn så just nu består mycket av min fritid till att spendera så mycket tid med vår son som möjligt. Men när den lilla krabaten har somnat så spenderar jag det mesta av min tid med tv serier och tv/dator spel. Jag har även ett stort intresse för vetenskap och ekonomi så jag lägger ner rätt mycket tid på att läsa både nyheter och diverse tidskrifter.

  Vilken politisk fråga är viktigast för dig?
  Det är väldigt viktigt att vi medborgare får valuta för de pengar vi betalar in som skatt. Vår välfärd har trots ett av världens högsta skattetryck många brister och jag vill veta varför. Vi har även stora utmaningar med integrationen och med att få folk i arbete, en bra arbetsmarknad och bra förutsättningar för företag att etablera sig och frodas gynnar också välfärden. 

  Varför Kristdemokraterna?
  Jag engagerade mig i Kristdemokraterna för att de har den ideologi och prioriteringar som jag tror på och står bakom. Kristdemokratin tror på allas lika värde, att människor skall få en andra chans, att  alla människor behöver tillhöra en gemenskap grunden är familjen. Kristdemokraterna står också för solidaritetsprincipen där de svagaste i samhället skall få hjälp av de starkaste, men betonar även det egna ansvaret som varje individ har för att anstränga sig att lyckas. Allt detta resonerar med det tankesätt jag har och hur jag tycker att samhället skall fungera.

  Tack för din röst på Kristdemokraterna i kommunvalet den 11 september.

  Bli medlem enkelt på kd.nu/medlem

  #KDVäsby #kd2022