• Kristdemokraterna på puben efter årets adventsauktion

    Arnold Carlzon, Kristdemokraterna Värnamo.

    Arnold Carlzon, Kristdemokraterna Värnamo.

    Efter årets traditionsenliga adventsauktion satsade Kristdemokraterna Värnamo på en mindre traditionell avslutning – man gick på puben. Vi vill möta människor där de finns och vad är då bättre en fredagskväll i Värnamo än att gå på Harry’s, säger Arnold Carlzon, ordförande för Kristdemokraterna Värnamo.

    Auktionen, som samlade ett hundratal deltagare, är en väl etablerad tradition hos Kristdemokraterna Värnamo. I år hölls den i den nyrenoverade Mariakyrkan. De församlade kristdemokraterna fick lyssna till pianomusik av Kulturskolans elever och inspirerande tal av riksdagsledamot Maria Larsson, som även är ordförande för jönköpingsdistriktets kristdemokrater. På ett personligt sätt berättade Maria om sin livsresa och hur hennes politiska engagemang har växt fram. Efter en styrkande kaffetår startade så auktionen under ledning av Stefan Thorssén som representerar Kristdemokraterna i landstingsfullmäktige. Auktionen inbringade cirka 8 000 kronor som delas lika mellan Kristdemokraterna Värnamo och samarrangerande Seniorförbundet.

    Efter auktionen medverkade Maria Larsson i Kristdemokraternas halvtimme i Värnamo närradio (FM 98,1), som sänds varje fredag klockan 21.00. Därefter fortsatte några till Harry’s pub för att samtala med fredagslediga värnamobor. Detta var första gången som Kristdemokraterna Värnamo inbjöd till pubträff, men det lär nog inte bli den sista om man får tro Arnold Carlzon, ordförande för Kristdemokraterna Värnamo: Vi vill möta människor där de finns och vad är då bättre en fredagskväll i Värnamo än att gå på Harry’s.