• Kristdemokraterna tar fajten

  Mycket folk i Storgatsbacken. (Foto: Håkan Johansson)

  Mycket folk i Storgatsbacken. (Foto: Håkan Johansson)

  När det är ett år kvar till valet inleder Kristdemokraterna en kampanj kallad ”Vi tar fajten”. På några centrala punkter presenterar man hur den socialdemokratiska regeringen har misslyckats och hur det skulle bli bättre med kristdemokraternas politik.

  Kristdemokraterna presenterade en bättre politik och sålde lotter. (Foto: Håkan Johansson)

  Kristdemokraterna presenterade en bättre politik och sålde lotter. (Foto: Håkan Johansson)

  En solig septemberlördag gick Värnamos kristdemokrater ut på Storgatsbacken för att presentera ett alternativ till den socialdemokratiska regeringens misslyckade politik. Många människor var ute, trots att det inte var marknad, och de fick höra om ett bättre alternativ – Kristdemokraternas.

  Kristdemokraterna presenterade inte bara en bättre politik – de sålde lotter också.

  Vi tar fajten - Kristdemokraterna