• 2 x Christer på Gummifabriken

    Tisdagen den 12 maj klockan 18 samlades Värnamos kristdemokrater på Gummifabriken för att höra verksamhetschef Christer Larsson presenterar koncept Gummifabriken och Christer Fjordevik hålla tal inför EU-valet.

    – Gummifabriken är en av Värnamo kommuns största satsningar någonsin, sade Christer Larsson. Ca 300 miljoner kronor ska investeras (om det räcker) totalt under ett antal år för att förverkliga denna vision där Högskolan, Värnamo Näringsliv och Kulturen ska dela på ytorna. Det råder politisk enighet kring satsningen.

    Han fortsatte med att tala om hur planerna ser ut framöver och hur arkitekten tänkt sig att det hela ska se ut och fungera när det blir klart.

    Christer Fjordevik, vår kandidat i valet till Europaparlamentet den 7 juni, passade på tillfället att säga några ord om sina visioner för ett Europa nära oss.

    – Ditt och mitt Europa rymmer så mycket av historia och kultur. Här möter de mäktigaste katedraler de skönaste blomsterängar. I ditt och mitt Europa finns så många spännande människor med olika tradition och livsstil. I ditt och mitt Europa råder fred och trygghet, tankens frihet och skapandets möjlighet. Så vill jag att det ska förbli! Ditt och mitt Europa är en hållbar utveckling och framtid för barnens och barnbarnens skull. Så vill jag att det ska bli!

    När Christer sammanfattar sina viktigaste frågor ger han tre punkter:

    • Ett Europa med hållbar tillväxt
    • En tydlig aktör i världspolitiken
    • En medmänsklig migrationspolitik

    Värnamo i Europa. Christer Fjordevik - vår kandidat i EU-valet. Christer Larsson - koncept Gummifabriken. Ikväll klockan 18 på Campus Värnamo - alla är välkomna! Kristdemokraterna.


    Möt Christer Fjordevik igen redan på fredag. Då bjuder han på brysselkex vid Flanaden.

    För Sverige närmare Europa. Möt Christer Fjordevik - vår kandidat i EU-valet. Vi bjuder på kaffe och Brysselkex. Fredag klockan 15-16 vid Flanaden. Kristdemokraterna.

    EU-val 09