• Kristdemokraterna startar valrörelsen

    Statsrådet Maria Larsson (KD) inspirerade Kristdemokraterna i Värnamo till ett strategiskt och uthålligt valarbete. Fokus var helt inriktat på kommunvalet nästa år och Kristdemokraternas möjligheter i detta.

    Barn- och äldreminister Maria Larsson (KD) besökte Värnamo i måndags för att samtala om Kristdemokraternas möjligheter i valet till kommunfullmäktige 2014. Vad fungerar bra i Värnamo? Vad skulle kunna förbättras? Vilka är Kristdemokraternas styrkor och möjligheter?

    – Idag om ett år och två veckor vet vi valresultatet, säger Maria Larsson. Fram till dess är det hårt arbete som gäller.

    Distriktsombudsman Stina Sinclair och Kristdemokraternas ordförande i Värnamo, Camilla Rinaldo Miller, var helt överens med ministern om att det gäller att börja planera och dra upp strategier och taktik redan nu. Framför allt gäller det att driva en trovärdig politik och ett offensivt opinionsarbete hela tiden.

    – Vi vill gärna engagera fler kvinnor i partiarbetet och agera för att kvinnors inflytande i samhället ökar, säger Camilla och Stina samstämmigt.

    På frågan ”Vad är du mest glad för idag?” svarar barn- och äldreministern:

    – Att det i dag står helt klart att pensionärerna äntligen får en femte skattesänkning.