• Camilla vill ha lagom EU

  Camilla Rinaldo Miller, Bredaryd, plats nr 17 på KD:s EU-valsedel

  Camilla Rinaldo Miller bor i Bredaryd och är Kommunfullmäktiges Ordförande i Värnamo kommun. Nu kandiderar hon till en plats i EU-parlamentet. Det gör hon på Kristdemokraternas valsedel, där hon har plats nummer 17.

  – EU ska vara gränsöverskridande och ha fokus på övergripande gemensamma intressen, säger Camilla i sitt valmanifest som du kan läsa här nedanför.

  MAKE EU LAGOM AGAIN

  EU bildas som ett fredsprojekt av tre kristdemokratiska statsmän från Italien, Tyskland och Frankrike. De hade alla tre förföljts och upplevt krigets förödelse och den negativa påverkan det hade på människor.

  Det är inget någon av oss vill uppleva på nytt. För mig är därför EU en fortsatt avgörande och viktig gemenskap för att bevara fred mellan länder i Europa. Allt med det gemensamma bästa för ögonen.

  Det betyder inte att EU är svaret på alla frågor men det betyder att vi tillsammans kan lättare lösa problem än som ensam nation.

  För ett starkt EU där jobb, möjligheter och konkurrenskraft fortsatt stärks behövs en utveckling av den inre marknaden och att arbeta för ett ökat handelsutbyte.

  Jag tror att EU ska vara gränsöverskridande och ha fokus på övergripande gemensamma intressen.
  Gemenskapen med övriga länder i EU innebär att vi tillsammans blir starkare och ger större möjligheter att påverka andra länder.

  Solidaritet för andra innebär att vi Kristdemokrater vill:

  Att så långt som möjligt sträva efter EU-gemensamma lösningar på migrationsfrågan, där vårt gemensamma ansvar för att stå upp för människor på flykt är vägledande.

  En röst på KD är en röst på ett lagom Europasamarbete, till det bättre för alla

  * RÖSTA PÅ CAMILLA RINALDO MILLER DEN 26 MAJ *