• Höstfest med Peter och Daniel

    Peter Johnsson och Herrmy Nenkert. (Foto: Håkan Johansson)

    Peter Johnsson och Herrmy Nenkert. (Foto: Håkan Johansson)

    Idag samlades Värnamos kristdemokrater återigen till höstfest. Festen gick av stapeln i matsalen på Luddö källa i Värnamo. Peter Johnson, Värnamo, och Daniel Långström, Jönköping, medverkade.

    Ett trettiotal kristdemokrater hade samlats på Luddö källa till en trevlig och gemytlig höstfest. Peter Johnson, Värnamo, underhöll med sång till eget gitarrackompanjemang. Temat för programmet var trygghet, vilket ju passar Kristdemokraterna som förenar både trygghet och valfrihet.

    Daniel Långström kom från Jönköping för att kåsera om en ung mans tankar om politik. Han tog sin utgångspunkt i Tranströmers ord, Bär ditt barn som den sista droppen vatten, och funderade högt om kristdemokratisk politik för människor på ett lättsamt och underhållande sätt.

    Efter kåseriet var det dags för kaffe och lotterier. Festen avslutades med att Gunnar Crona informerade om resultatet av förhandlingarna om poster i styrelser och nämnder.

    Daniel Långström, Jönköping. (Foto: Håkan Johansson)

    Daniel Långström, Jönköping. (Foto: Håkan Johansson)

    Kristdemokraternas presidieposter i styrelser och nämnder 2007-2010

    Alliansens förhandlingsgrupp föreslår att Kristdemokraterna får ordförandeposten i Kommunfullmäktige, Omsorgsnämnden och Medborgarnämnden. Partiet föreslås även få posten som vice ordförande i Barn- och utbildningsnämnden, Fritidsnämnden och Kommunrevisionen.