• KDU startar i Värnamo!

    Madeleine Stjernström, Johannes Sunesson, John Bäckrud och Rebecca Lawensköld. (Foto: Håkan Johansson)

    Madeleine Stjernström, Johannes Sunesson, John Bäckrud och Rebecca Lawensköld. (Foto: Håkan Johansson)

    – Jag ser fram emot arbetet med KDU Värnamo, säger Johannes Sunesson, Rydaholm. Vi har mycket på gång nu den kommande månaden och hoppas på ett bra valresultat.

    Onsdagen den 18 augusti 2010 var en stor dag för KDU (Kristdemokratiska ungdomsförbundet) och Värnamo. Då bildades nämligen en lokalavdelning i Värnamo. Kristdemokraternas partilokal var platsen för det historiska bildandet, med mycket glad och trevlig stämning.

    Johannes Sunesson valdes till ordförande, John Bäckrud till vice ordförande och till sekreterare valdes Gabriella Lönn. Den nybildade avdelningens första uppgift blir att ordna workshop och delta i en debatt den 8 september på Värnamo Folkhögskola tillsammans med övriga riksdagspartier.

    Madeleine Stjernström och Rebecca Lawensköld hade åkt från Jönköping för att inspirera den nya lokalavdelningen inför valet.

    – KDU Jönköping har redan flera skolbesök och aktiviteter inplanerade i Värnamo som KDU Värnamo nu gladeligen kommer hänga med på! säger Madeleine. Med denna härliga uppstart bakom oss fortsätter vi nu vårt arbete mot valseger!