• Sverige-snack med David Lega och Pia Steensland på Jogersö

  Mötesaffisch med fyra KD-politiker och text med fakta om mötet
  Är du intresserad av funktionsrättsfrågor, LSS och mänskliga rättigheter? Kom till Nya Källan på Jogersö nu på tisdag den 23/8 kl. 19!  Träffa EU-parlamentariker David Lega, Riksdagsledamot Pia Steensland och lokala KD-politiker. Lyssna på berättelser, ställ frågor, diskutera exempel. Hur tycker du att Oxelösund, Sörmland och Sverige kan bli bättre?
  David föddes med en sällsynt diagnos, och lever själv med personlig assistans. Han är också olympisk mästare i simning och har satt 14 världsrekord. Idag sitter han i EU-parlamentet för KD och är starkt engagerad i rättighetsfrågor, se mer på https://davidlega.eu
  Pia är docent och alkoholforskare vid Karolinska Institutet, och sitter i Riksdagen för KD Sörmland sedan 2018. Pia har framgångsrikt arbetat med rättigheterna för personer med funktionsnedsättning och barn som lever i utsatthet. Hon kandiderar nu för en andra mandatperiod i Riksdagen, och är rätt person att prata med om dina tankar och idéer.
  Boka gärna bord i restaurangen och avnjut Nya Källans populära mat före ”Sverige-Snacket”. Göran Bernhardsson och Niclas Lindgren från KD Oxelösund finns på plats från kl 19, och vid 19.30 ansluter David och Pia.
  Varmt välkommen !