• Snyggare tryggare Okle

  Ett snyggare, tryggare ”Okle” är nu äntligen möjligt!  För första gången sen kommunen blev till 1950 får nu högersidan styra. Vi som gillar företagare, valfrihet och privata initiativ.

  Nu ska vår fina skärgårdskommun bli snyggare – och även skötas snyggare. Vi ska bygga nytt och modernisera, så vi får fler invånare och företag. Vi ska även rensa ut alla omoderna arbetssätt inom kommunen, så den blir kostnadseffektiv!  Då kan vi snabbare göra Oxelösund tryggare – med säkrare miljöer, mer gemenskap, lägre skatt och större valfrihet.

  Nu ska vi börja åtgärda allt som varit fel

  (S) hade fria händer att utforma Oxelösund i 72 år. Men ändå blev inte allting bra. Eller hur?  Tänk bara på alla saker i kommunen som har irriterat dig år efter år, och som du vet hade kunnat fungera mycket bättre…

  Många saker som vi oxelösundare har varit missnöjda med går att åtgärda. Med nya idéer – som öppnar för privata initiativ, nyttig konkurrens, valfrihet, användarperspektiv, modernare arbetsmetoder, slöseristopp och avveckling av rena onödigheter.

  Bild på blå himmel med texten Ett snyggare, tryggare Okle! i vitt, samt havet, klippor, träd och en liten röd stuga i förgrunden. Några människor sitter på klipporna.

  Tack för att du röstade för ett snyggare, tryggare Okle

  Vi tror att (S) hade makten alldeles för länge. De tog den för given, och ville inte förändra så mycket. Men 2022 valde folket ett nytt styre, efter 72 år. Oxelösundarna bad om en kuststad med ny framtidstro, blomstrande näringsliv, stark inflyttning och nya byggen.

  Och vi ska börja sänka kommunalskatten, steg för steg. Ner till samma nivå som Nyköping har. Kom ihåg att en familj i Oxelösund har fått betala omkring 5.000 kr mer i skatt varje år än om familjen bodde i Nyköping. För vad?

  Läs mer om varför skatterna kan sänkas här