• Snyggare tryggare Okle

  Ett snyggare, tryggare ”Okle” är möjligt

  Vår fina skärgårdskommun kan bli snyggare – och även skötas snyggare!  Låt oss bygga nytt och modernisera, så vi får fler invånare och företag. Låt oss även rensa ut alla omoderna arbetssätt inom kommunen, så den blir kostnadseffektiv!  Då kan vi snabbare göra Oxelösund tryggare – med säkrare miljöer, mer gemenskap, lägre skatt och större valfrihet.

  (S) har nu haft fria händer att utforma Oxelösund i 72 år, men ändå är inte allting bra. Tänk bara på alla saker du själv önskar vore bättre i kommunen.

  En sommardag i skärgården. En liten röd stuga i förgrunden, på klipporna alldeles vid havet.

  Photo by Denys Barabanov on Unsplash

  Saker som folk är missnöjda med går faktiskt att åtgärda

  Med nya idéer – som öppnar för valfrihet, användarperspektiv, privata initiativ, nyttig konkurrens, modernare arbetsmetoder, slöseristopp och avveckling av rena onödigheter. Glöm inte att en familj i Oxelösund måste betala omkring 5.000 kr mer i skatt varje år än om familjen bodde i Nyköping. För vad?

  Rösta för ett snyggare, tryggare Okle

  Rösta KD, M eller L för ett bättre Oxelösund. En kuststad med ny framtidstro, blomstrande näringsliv, stark inflyttning och nya byggen så det knakar om det. Javisst, vår Allians behöver troligen stöd av C eller SD och eventuellt andra, men det går ju i andra kommuner. Så varför inte här?

  Ge oss chansen att förbättra – och ändå sänka skatten. Det går!