• Kristdemokraterna surfar ut i cyberrymden

  Från och med fredagen den 24 juli går det att hitta även kristdemokraterna i Värnamo kommun på webben (www på Internet). Fortfarande är webbplatsen en aning tunn, men meningen är att den ska fyllas på med mer information successivt.

  Några tjänster som webbplatsen erbjuder är möjligheten att prenumerera på det elektroniska nyhetsbrevet från kristdemokraterna i Värnamo kommun. Det är bra för den som vill veta när det händer något nytt på kristdemokraternas webbplats, men inte vill eller hinner se efter varje dag. Kristdemokraterna skickar ett meddelande automatiskt till dem som prenumererar varje gång det händer något nytt på webbplatsen.

  En annan tjänst är det lokala debattforumet, Värnamodebatten, som förhoppningsvis kan bli en naturlig mötesplats för alla som vill diskutera lokal politik med kristdemokraterna och andra som är intresserade av politik i Värnamo. Tyvärr är inte den tjänsten färdig än, men troligen är den klar för drabbning nästa vecka.

  – Detta är ett nytt sätt för oss att nå ut direkt med vår egen politik, utan att den måste passera genom andras ideologiska- eller nyhetsvärderande filter först, säger Håkan Johansson, informationsansvarig för värnamoavdelningens webbsatsning. Vi tror också att det är ett bra sätt att få snabb och effektiv kontakt med våra väljare och andra som är intresserade av politik. Vi lovar till exempel att svara på e-post inom 24 timmar om inget oväntat inträffar.

  Kristdemokraternas webbplats finns på:
  www.varnamo.kristdemokraterna.se
  (ursprungligen: www.jonkoping.kristdemokrat.se/varnamo)

  e-postadressen är:
  varnamo@kristdemokraterna.se

  Hör gärna av er med synpunkter på hur vi kan förbättra den här webbplatsen till vår
  webbmaster, Håkan Johansson.