• Kristdemokraterna i Värnamo stöder Hägglund

    Göran Hägglund tillsammans med Johannes Sunesson och Gabriella Lönn, unga kristdemokrater i Värnamo. (Foto: Håkan Johansson)

    Göran Hägglund tillsammans med Johannes Sunesson och Gabriella Lönn, unga kristdemokrater i Värnamo. (Foto: Håkan Johansson)

    Kristdemokraterna i Värnamo kommun har tagit ställning för att Göran Hägglund ska fortsätta vara ordförande i Kristdemokraterna och leda partiet genom valet 2014.

    – Göran är en utmärkt partiledare som har förnyat partiet och förstärkt den ideologiska medvetenheten, säger Christer Fjordevik, ordförande för Kristdemokraterna i Värnamo kommun. Som socialminister har han genomfört flera kristdemokratiska hjärtefrågor som tandvårdsförsäkringen och avregleringen av apoteksmonopolet.

    – Göran är den rätte att leda Kristdemokraterna genom valet 2014! säger Arnold Carlzon, ledamot i avdelningsstyrelsen. Arbetet med att fokusera på barns och ungas uppväxtvillkor är precis påbörjat och med Göran Hägglund i spetsen för det har vi alla möjligheter att gå framåt i nästa val.

    Det är styrelsen för Kristdemokraterna i Värnamo som fått frågan från partiets nomineringskommitté om vilka man vill nominera till partistyrelsen. Som partipresidium vill de se:

    Göran Hägglund, Bankeryd, ordförande

    Maria Larsson, Gnosjö, 1 vice ordförande

    Lars Thunberg, Helsingborg, 2 vice ordförande

    För övrigt vill de nominera Stig Claesson till ordinarie ledamot i partistyrelsen, från att som nu vara ersättare.