• Nu släpper vi vår nya hemsida!

    Under hösten har vi jobbat på att göra om vår hemsida och anpassa den till Kristdemokraternas nya plattform för lokala hemsidor. Den nya plattformen ger många nya möjligheter för läsarna att söka efter innehåll och samtala med Kristdemokraterna Värnamo. Varmt välkommen att utforska vår nygamla hemsida!

    Det första man lägger märke till är det enkla rena utseendet och alla nya möjligheter att söka efter innehåll. Inte minst intressant är möjligheterna till dialog med Kristdemokraterna Värnamo genom att kommentera nyhetsmaterial och gilla olika sidor.

    En stark integration med sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram är också ett plus. Dessutom finns en särskild version för mobila enheter, vilket gör hemsidan än mer användbar och tillgänglig.


    Kristdemokraterna Värnamo publicerade sin hemsida i juli 1998 och den var därmed en av de första lokala partihemsidorna i landet. Sedan dess har den uppdaterats med jämna mellanrum i takt med att standarder har förändrats och nya krav har tillkommit. Läs mer här:
    [På webben sedan 1998]