• Kickoff med utbildning och kräftor

    Valkickoff med kandidatexamen och kräftskiva! Det hade Värnamos kristdemokrater i Rydaholm i kväll. Det var en riktigt festlig kväll med mycket matnyttig information och inspirerande gemenskap.

    Kvällen började med den avslutande delen av Kristdemokraternas utbildning av kandidaterna i valen till Värnamo kommunfullmäktige och Jönköpings läns landstingsfullmäktige. Christer Fjordevik, toppkandidat i Rydaholm, presenterade valprogrammet med några ideologiska reflektioner. Kommunstyrelseledamoten och kommunalrådskandidaten Camilla Rinaldo Miller konstaterade att av partiets 12 löften från valet 2010 har 10 förverkligats, eller är på väg att förverkligas! Sedan presenterade hon årets valmanifest och tillsammans med Torbjörn Eriksson, toppkandidat i landstingsvalet, gick de igenom årets valfrågor i kommun- och landstingsvalen. Naturligtvis fick deltagarna också en massa praktisk information om valrörelsen, valstugan och olika sätt att profilera sig i valet.

    Kvällens höjdpunkt var självklart kräftskivan. Kristdemokraternas toppkandidat i Rydaholm, Monica Johnsson, hade gjort i ordning en läcker kräftbuffé. ”Nu ska vi stoppa de röda…
    …i munnen”, kom någon på. Därefter var det ett 20-tal förberedda och taggade kandidater som gick hem för att driva valrörelse.

    Läs om utbildningstillfälle 1 här:
    [Sturesson inspirerade]

    Läs om utbildningstillfälle 2 här:
    [Intensiv jubileumsdag i Värnamo]