• KD: Tänd Ackumulatortankens lampor i Israels färger!

  Krigets fasor har återigen slagit rot. Den terrorklassade gruppen Hamas har utfört flertalet attacker riktade mot civila mål som resulterat i otaliga dödsfall. Hässleholms kommun visade tidigare i år stor solidaritet mot det ukrainska folket som ställdes inför samma urskillningslösa våld. Vi måste markera och återigen göra vad vi kan såväl solidariskt som politiskt och stå upp med Israels folk.

  Därför uppmanar Kristdemokraterna att Hässleholms kommunledning tillsammans med Hässleholm Miljö AB visar sin solidaritet och flaggar för samt tänder upp Ackumulatortanken i Israels färger.

  — Det är viktigt att Hässleholm fortsätter att vara en solidarisk kommun. Nu är det Israel och dess befolkning som utsätts för hänsynslösa attacker och då är det viktigt att vi signalerar vilken sida av historien vi väljer att ställa oss på. Säger Christer Caesar (KD), gruppledare.

  — Vi ser Rysslands fruktansvärda attacker mot Ukraina och nu Hamas mot Israel, det är dags att världssamfundet enas och sätter stopp för dessa terrorister. Avslutar Simon Berneblad (KD), vice gruppledare. Hässleholm kan inte aktivt delta i kriget, men vi har ett medmänskligt ansvar att visa solidaritet med folket som utsätts för krigets fasor.

  Kontakt:
  Christer Caesar (KD)

  0705-44 92 27

  Christer.a.caesar@hassleholm.se

  Simon Berneblad (KD)

  0763–29 92 31

  Simon.berneblad@kristdemokraterna.se