• Vi har bytt kläder

    Om du tycker att vår hemsida ser annorlunda ut så stämmer det. Vi har fått ett nytt tema som är renare i utseendet och gör att innehållet flyter bättre i mobila enheter. Som grädden på moset ligger det ett bildspel överst på sidan som puffar för intressant innehåll. Innehållet är samma som tidigare, det ser bara annorlunda ut. Övergången till det nya temat är inte helt klar ännu, några detaljer behöver fortfarande justeras. I vilket fall som helst så kan vi inte vänta längre så…
    …tadaaa!

    Kristdemokraterna Värnamo publicerade sin hemsida i juli 1998 och den var därmed en av de första lokala partihemsidorna i landet. Sedan dess har den uppdaterats med jämna mellanrum i takt med att standarder har förändrats och nya krav har tillkommit. Läs mer här:
    [På webben sedan 1998]