• Jakob Forssmed besökte Värnamo

  Kristdemokraternas vice partiledare Jakob Forssmed besökte Mötesplats Expo. (Foto: Håkan Johansson)

  Jakob Forssmed besökte Värnamo. Först kom KDs partiledare Ebba Busch till Värnamo. Idag var vice partiordföranden Jakob Forssmed, Sveriges näste finansminister, här för att studera Värnamos förebyggande arbete bland seniorer.


  Jakob Forssmed besökte Mötesplats Expo

  I dag besökte Kristdemokraternas vice partiordförande Jakob Forssmed Värnamo. Tidigare i valrörelsen har även partiledaren Ebba Busch gjort ett besök.

  Under sitt besök på Mötesplats Expo kunde Jakob Forssmed konstatera att Värnamo går i täten för att stärka äldres livskvalitet.

  Omsorgsförvaltningens chef Ulrika Gustafsson berättade om kommunens arbete med mötesplatser, fysisk och social aktivitet och satsning på trygghetsboenden.

  – Så här borde vi göra mer i Sverige, sade Jakob Forssmed, skapa sociala sammanhang, bättre hälsa och bryta den ofrivilliga ensamheten bland seniorer. Det kommer att minska trycket på äldreomsorg och sjukvård.

  Vi kristdemokrater i Värnamo tycker att det är betryggande att Sveriges näste finansminister är så insatt och engagerad i seniorers olika situationer och livsvillkor.

  Läs gärna Värnamo Nyheters artikel om besöket: KD:s vice partiledare på snabbvisit – Värnamo Nyheter (vn.se)