• Dags att byta utseende igen

  Den nya mallen för vår webbplats följer partiets så att läsaren kan känna igen partiet på dess olika nivåer.

  I dag släpper Kristdemokraterna Värnamo sin omgjorde webbplats offentligt. Den är ren och snygg i sin form och anpassad för att möta de behov som intresserade väljare, skolungdomar och journalister kan ha. Varmt välkommen att kika runt…

  Nu har Kristdemokraterna släppt en mall för lokala webbplatser som har samma uppbyggnad som partiet har på riksnivå. Den är ren, snygg och inbjuder till läsning. Självklart hakade vi på kvickt och jobbade om vår webbplats så att den funkar med den nya mallen. I en allt mer digitaliserad värld är det viktigt att kunna känna igen partiet på alla dess nivåer. Vi tror att det är en tillgång för partiet i valet – och annars också förstås…

  Den nya mallen ger en helt ny typ av startsida med många möjligheter att presentera viktig information direkt från start. Vi siktar främst på intresserade väljare, skolungdomar och journalister. Den är även integrerad med sociala medier och presenterar våra viktigaste mediaflöden direkt. Självklart anpassar den sig efter vilken typ av enhet man använder för att komma åt vår webb.

  Nu släpper vi den omgjorda webbplatsen offentligt och hoppas att ni ska få mycket nytta och glädje av den.


  Kristdemokraterna Värnamo publicerade sin webbplats i juli 1998 och den var därmed en av de första lokala partiwebbarna i landet. Sedan dess har den uppdaterats med jämna mellanrum i takt med att standarder har förändrats och nya krav har tillkommit. Läs mer här:
  [På webben sedan 1998]